mihail-cornel Postat Februarie 12, 2012 Partajează Postat Februarie 12, 2012 Documentatie amplificator 100W. Link spre comentariu
mihail-cornel Postat Februarie 12, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2012 Acest amplif a fost construit.Sper ca este o schema interesanta si folositoare. Link spre comentariu
mihail-cornel Postat Februarie 12, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2012 Inca unul de 70W care deasemeni a fost facut cu ceva timp in urma. Link spre comentariu
mihail-cornel Postat Februarie 12, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2012 Un egalizator ceva mai vechi facut le IPRS,poate mai prezinta interes. Link spre comentariu
Sharky Postat Februarie 12, 2012 Partajează Postat Februarie 12, 2012 Am postat eu la sectiunea de scheme o referinta catre acest post.Poate se incing niste discutii constructive pe baza acestor scheme.Va rog nu mai moderati sectiunile care nu va apartin! Nu imi convine sa se faca scandal la sectiunea mea, in special de catre colegii mei moderatori.Folositi un ton prietenos daca va tot bagati peste mine.Apreciez gestul, dar totusi, sa nu provocam scandal.Userul Radu52 nu pare a fi un smecheras scandalagiu. Sa ascultam ce are de zis. Link spre comentariu
ionzugravu Postat Martie 2, 2012 Partajează Postat Martie 2, 2012 e frumos amplificatorul .... merita incercat de orice incepator .. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum