norad Postat Februarie 12, 2012 Partajează Postat Februarie 12, 2012 Dupa cum scrie si in titlu recomandati-mi un joc cu masini sau alte obiecte miscatoare la care sa se poata juca un copil cu un volan Infinimax Speed Star.Am vazut ca exista asa ceva prin spatiile de joaca pentru copii din mall-uri, dar nu stiu cum se numesc jocurile.OS: Win 7CPU: AMD dual-core 2,4 GHzRAM: 3 GBVideo: ATI Radeon integratHDD: 250 GBIes din discutie jocuri precum Need for Speed et co.Multumesc. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Februarie 13, 2012 Partajează Postat Februarie 13, 2012 ford racing 3 sau un Need for speed most wanted , primul e mai bun , al doilea e pentru gameri inraiti Link spre comentariu
DonNCSS Postat Februarie 13, 2012 Partajează Postat Februarie 13, 2012 Nu toate tipurile de volan merg pe fr3.Incercati Burnout Paradise. Link spre comentariu
salsa Postat Februarie 13, 2012 Partajează Postat Februarie 13, 2012 Tot nu scapi de NFS :)Mie cel mai realist imi pare Need for Speed - Porsche Unleashed. Nu se compara cu ultimele versiuni."Te dai" cu toate masinile, de la "bunicul" automobilului pana la masini de curse.Pot zice ca am invatat sa conduc pe el, de aceea va recomand sa va interesati de traseul meu cand veniti prin Cluj. Link spre comentariu
norad Postat Februarie 13, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2012 Ies din discutie jocuri precum Need for Speed et co. . Caut niste jocuri pentru copii, de genul: http://www.barnyardmovie.com/jersey_joyride/ Cu NFS nu ma decurc nici eu, daramite un copil de 5 ani. Dati-mi o idee, macar unde sa caut sa cumpar un CD sau DVD cu asemenea jocuri la care sa mearga volanul mai sus-mentionat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum