Vizitator jossty Postat Februarie 12, 2012 Partajează Postat Februarie 12, 2012 Salut imi cer scuze ca va deranjez dar am mare nevoie de niste sfaturi.Am achizitionat in urma cu 6 luni un laptop MSI CR620,l-am prins la oferta.De ceva timp a inceput sa faca un zgomot urat banuiesc ca e coolerul,zgomotul asta incepe cand il deschid si nu se mai opreste deloc pana nu il inchid.Laptopul este in garantie nu m-am bagat sa il desfac nici nu prea ma pricep,ce ar trebui sa ii fac?Este cazul sa il trimit in garantie? De ce este coolerul asa solicitat atata timp cat eu nu joc jocuri ,nu folosesc programe sofosticate,pur si simplu il deschid si incepe sa faca ca avionu. Link spre comentariu
florinursu24 Postat Februarie 12, 2012 Partajează Postat Februarie 12, 2012 daca e in garantie il duci si til repara free... Link spre comentariu
worker Postat Februarie 12, 2012 Partajează Postat Februarie 12, 2012 mai bine trimis la garantie.ventilatorul nu este obligatoriu sa fie defect poate doar a intrat ceva in el si de aceea se aude «urat»in functie cat de «urat» face iti poti da seama daca este din lagar/rulment sau lovesc palele. Link spre comentariu
indy666 Postat Februarie 12, 2012 Partajează Postat Februarie 12, 2012 Lipsa de vaselina/ulei si praf din belsug. In timp pe radiator s-a depus praf si nu mai circula aerul prin el, acesta se incalzeste si automat ventilatorul e mai turat pentru a mentine o temperatura mica.Puteti incerca cu jet de aer de la un compresor sa il mai desfundati.Bineinteles ca solutia cea mai buna este curatarea, ori il desfaceti dvs ori la garantie. Link spre comentariu
ComponentePc Postat Februarie 12, 2012 Partajează Postat Februarie 12, 2012 MSI e firma proasta Link spre comentariu
Vizitator jossty Postat Februarie 12, 2012 Partajează Postat Februarie 12, 2012 Va multumesc pentru raspunsuri o sa il trimit in garantie. Link spre comentariu
stefanstudio Postat Februarie 12, 2012 Partajează Postat Februarie 12, 2012 cum spuneau si cei de mai sus trimitel la garantie e cel mai bine nu e neaparat o problema cu coolerul poate fi cinesie hdd ul daca e ala si face asa urat sigur nu mai tine mult eu am o problema cu coolerul dar stiu sigur a el este klam uns lam curatat degeaba cred ca e uzate bucsile alea care tine axul si face galagie dar nu e deranjant Editat de ComponentePC: Deranjati sunt ochii mei de scrierea ta! Cand vorbesti te mai opresti sa respiri? Cate legi ale limbii romane incalci? Link spre comentariu
Vizitator jossty Postat Februarie 15, 2012 Partajează Postat Februarie 15, 2012 Am uitat sa mentionez ca in momentul in care incepe sa faca zgomotul mi se misca foarte greu laptopul si ii mai dau cateodata o palma dedesupt si se opreste dar daca il bruschez sau ii schimb pozitia incepe ar sa faca zgomotStiu ca cooleru incepe sa isi faca treaba cand este atinsa o anumita temperatura dar la mine se aude zgomotul de fiecare data cand il deschid iar laptopul este rece deci nu inteleg ce e cu cooleru ala de ce se invarte asa?Pot controla coolerul in vreun fel?Laptopul are 6 luni,nu l-am desfacut niciodata de cand l-am luat.Va rog ajutati-ma nu prea stiu ce sa fac. Link spre comentariu
mihai1979 Postat Februarie 15, 2012 Partajează Postat Februarie 15, 2012 daca merge in "suturi" si cu palme atunci poate fi hdd cum au mentionat si colegii. acu mai depinde si ce ai instalat pe el si ce prog rulezi cind "incetineste". pt nu a avea dureri de cap trimite-l in garantie(dar salveaza ce ai de salvat de pe el ). de este hdd cu probleme si il schimba pa pa toate fisierele tale personale. succes!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum