Vizitator laureti30 Postat Februarie 11, 2012 Partajează Postat Februarie 11, 2012 am cumparat o masina cu numere rosii si nu am certificat fiscal si nu mai dau de tipul care mia vanduto nicicum,ce pot face ca sa inmatriculez masina .... Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 12, 2012 Partajează Postat Februarie 12, 2012 am cumparat o masina cu numere rosii si nu am certificat fiscal si nu mai dau de tipul care mia vanduto nicicum,ce pot face ca sa inmatriculez masina ....Din păcate nu puteţi face nimic. Maşina dacă nu este adusă de afară de către cel care va vândut-o, veţi avea nevoie de certificat fiscal atât de la "importator"(cel care-i trecut in brief-ul maşinii) cât şi de la vânzător.Poate aveţi noroc să da-ţi de persoana al cărui nume este trecut pe brief şi să-l convingeţi să facă un contract de vânzare cumpărare între dvs şi el şi să vă dea el un certificat fiscal. Asta în cazul în care cel care va vândut-o nu este cel trecut în brief-ul maşinii.Sau întâmplat destule cazuri în care vânzatorul nu a putut da cumpărătorului certificat fiscal din cauza datoriilor mari ce le avea la finanţe. Cumpăratorul de bună credinţă neştiind că îi trebuie respectivul act, a cumparat maşina dar nu a putut-o înmatricula. În cele din urmă cumpărătorul fiind nevoit să îi achite vânzătorului acele datori ca să poată intra în posesia respectivului document. Concluzia este simplă: Fără certificat fiscal, nu înmatriculaţi maşina. P.S. Vorbesc în cunoştinţă de cauză, am adus şi înmatriculat pe numele meu 3 maşini. Link spre comentariu
Vizitator laureti30 Postat Februarie 12, 2012 Partajează Postat Februarie 12, 2012 cam asa este proprietarul trecut in brif are datorii si nu poate scoate certificat fiscal,multumesc dar pe bulgaria nu se poate inmatricula??? Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 12, 2012 Partajează Postat Februarie 12, 2012 Ştiu că se poate înmatricula fără probleme, însă nu ştiu dacă ve-ţi putea circula cu maşina mai mult de 90 zile/an. Uitaţi-vă aici. Link spre comentariu
Vizitator laureti30 Postat Februarie 12, 2012 Partajează Postat Februarie 12, 2012 eu nu pot inmatricula masina cu numere rosii pt ca proprietarul are datorii si nu poate sami dea fiscal,dar eu daca imi inmatriculez masina pe bulgaria si apoi pe romania se poate?bulgari nu cer fiscal Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 12, 2012 Partajează Postat Februarie 12, 2012 Am înţeles, da, cred că se poate de ce nu! O înmatriculaţi pe numele unui cetăţean bulgar, apoi acel cetăţean vă vinde maşina dvs. Eu cred că se poate, nu văd de ce nu!! Edit: Dacă tot trebuie să apelaţi la o soluţie "extremă" vedeţi ce datorii are respectivul...şi poate ieşiţi mai ieftin dacă îi platiţi datoriile samsarului, deşi nu sunt deacord cu aşa ceva, dar.... Sau întâmplat multe cazuri de înşelătorie cu maşini înscrise pe numele bulgarilor... deci nu este tocmai o opţiune bună, mai ales dacă nu aveţi pe cineva în care să aveţi 100% încredere. Link spre comentariu
Vizitator laureti30 Postat Februarie 12, 2012 Partajează Postat Februarie 12, 2012 da asa este nu pot sa inmatriculez masina pe altcineva necunoscut,dar o inmatriculez pe mine in bulgaria si pe urma in romania,dar trebuie sa ma interesez daca se poate... Link spre comentariu
yo9hnf Postat Februarie 12, 2012 Partajează Postat Februarie 12, 2012 Desi SUNT COMPLET IMPOTRIVA INMATRICULARILOR IN BULGARIA, iti recomand sa iei legatura cu o firma care face inmatriculari. Am vazut in Militari pe un stalp un anunt cu o firma care inatricula cred si masina de cusut... Cred ca pe internet gasesti multe astfel de firme (din pacate). Daca nu sunt indiscret, despre ce masina si despre ce suma este vorba ?... sunt curios ce masina merita astfel de batai de cap... Link spre comentariu
Vizitator laureti30 Postat Februarie 12, 2012 Partajează Postat Februarie 12, 2012 audi A6 1,9 tdi, ce ai face in locul meu daca nu poti sa inmatriculezi masina pt ca proprietarul trecut pe brif nu vrea sami dea fiscal pt ca are datorii? Link spre comentariu
yo9hnf Postat Februarie 12, 2012 Partajează Postat Februarie 12, 2012 audi A6 1,9 tdi, ce ai face in locul meu daca nu poti sa inmatriculezi masina pt ca proprietarul trecut pe brif nu vrea sami dea fiscal pt ca are datorii? Mi-as cumpara masina de noua, din reprezentata. Se presupune ca ai bani de asa masina...deci, de ce una nou ? Stiu ca e usor sa dai doua la curu altuia, dar totusi, chiar iti permiti sa intretii o astfel de masina ? Link spre comentariu
Vizitator laureti30 Postat Februarie 12, 2012 Partajează Postat Februarie 12, 2012 SCUZE greseala mea audi A4 1,9TDI AN 97 Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 12, 2012 Partajează Postat Februarie 12, 2012 da asa este nu pot sa inmatriculez masina pe altcineva necunoscut,dar o inmatriculez pe mine in bulgaria si pe urma in romania,dar trebuie sa ma interesez daca se poate... Nu puteţi face asta decât dacă aveţi dublă cetăţenie, acte, o locuinţă stabilă în Bulgaria, adresă fixă, nu "flotant"... Am dublă cetăţenie.... deci nu vorbesc din auzite. P.S. În România nu poţi înmatricula maşina sub nici o forma fără acel certificat fiscal.... Recent un amic a trecut prin aşa ceva. Deşii este destul de "pilos" şi cu bani, nu a rezolvat nimic.. A fost nevoit să plătescă netrebnicului amenda de 150lei + nu ştiu ce amendă de 50lei că nu a luat în evidenţă în termen de 30 de zile maşina... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum