AsterX Postat Februarie 11, 2012 Partajează Postat Februarie 11, 2012 Salut As avea si eu nevoie de o formula de calcul pentru frecventa explicita daca se poate deoarece am vazut un rezultat care ma facut sa nu mai inteleg nimic de unde si pana unde acest rezultat as fi recunoscator daca mar ajuta cineva. Sper ca am postat bine Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Februarie 11, 2012 Partajează Postat Februarie 11, 2012 1. Ati postat bine. 2. Postati formula asupra careia aveti nelamuriri. 3. Ce ati vrut sa spuneti prin frecventa explicita? Link spre comentariu
AsterX Postat Februarie 11, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2012 1. Ati postat bine. 2. Postati formula asupra careia aveti nelamuriri. 3. Ce ati vrut sa spuneti prin frecventa explicita? Formula care nu o inteleg este cea din imaginea de mai sus. Prin frecventa explicata am vrut sa spun ca vreau formula bine explicata pentru frecventa. Nu am ordonat bine cuvintele. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Februarie 11, 2012 Partajează Postat Februarie 11, 2012 Formula de calcul este buna iar valoarea rezultata este pentru un caz particular in care formula a fost aplicata pentru valori concrete.Pentru mai multe detalii discutam maine (ca azi am fost la vanatoare la -22 grade Celsius), chiar si pe telefonul mobil, doar ca o sa doresc sa stiu ce grad de cunostinte aveti pentru a sti in ce mod sa va fac sa intelegeti. Link spre comentariu
AsterX Postat Februarie 11, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2012 Formula de calcul este buna iar valoarea rezultata este pentru un caz particular in care formula a fost aplicata pentru valori concrete.Am descoperit cum de daduse 28.6Hz.Deci 1 impartit la 35 = 0.02857 * 1000 = 28.57 aproximativ 28.6se pare ca nu era asa greuMultumesc Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 11, 2012 Partajează Postat Februarie 11, 2012 Stii ce inseamna perioada T? Ce reprezinta? http://www.circuiteelectrice.ro/curent- ... me-de-unda Pentru a invata mai multe, poti face clik pe toate cele 6 titluri din partea superioara a linkului postat de mine. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum