vsl_virgil Postat Februarie 11, 2012 Partajează Postat Februarie 11, 2012 buna seara, la acest tv nei model E21T8X cu teletext ce model de telecomanda ar merge.multumesc. Link spre comentariu
mariancalinescu Postat Februarie 11, 2012 Partajează Postat Februarie 11, 2012 Procesor, jungla,sursa,cadre etc. Link spre comentariu
vsl_virgil Postat Februarie 11, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2012 tv nu l-am vazut am vorbit prin telefon ma deplasez maine sa vad toate cele . Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 11, 2012 Partajează Postat Februarie 11, 2012 Buna seara ! Eu cred ca este vorba despre acest sasiu E5,normal daca nu gresesc.Daca este vorba despre acest sasiu e5,atunci telecomanda este pilot p909,1691 sau 1696 etc......Iar aceasta telecomanda de mai jos cea din imagine este telecomanda originala pentru acest sasiu E5. Succes !!! Link spre comentariu
vsl_virgil Postat Februarie 11, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2012 multumesc dl Florin,oricum maine o sa-i desfac capacul sa vad ce procesor are si o sa revin cu detali. Link spre comentariu
mariancalinescu Postat Februarie 11, 2012 Partajează Postat Februarie 11, 2012 Florine tu chiar crezi ca eu nu stiu ce televizor are omu'?Problema este ca m-am saturat de depanatori care cer ceva fara sa spuna mai nimic despre aparatele care le au de rezolvat.Si sunt destui pe aici. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum