Vizitator tadrian Postat Februarie 11, 2012 Partajează Postat Februarie 11, 2012 Am un notebook Hp530 si de 3 zile ma chinui sa instalez un windows 7 pe 32 de biti (de pe dvd).cand se pregateste sa intre in instalare se opreste pur si simplu,fara nici un mesaj de avertizare.Am incercat si cu un windows xp pe 32 biti si tot la fel face.Nu inteleg care ar fi problema.Ma poate ajuta cineva?Vreau sa subliniez ca acum tot windows 7 pe 32 de biti am (nu a fost instalat de mine,iar cel care mi l-a pus nu este de gasit momentan:)))) Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 11, 2012 Partajează Postat Februarie 11, 2012 Buna seara ! Se opreste tot laptopul,adica nu se mai vede nimic pe display si nu se mai vede nici un led aprins la laptop ?Astept !!! Link spre comentariu
Vizitator tadrian Postat Februarie 11, 2012 Partajează Postat Februarie 11, 2012 se opreste si display si tot..eu nu am remarcatt nici un lef aprins... Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 11, 2012 Partajează Postat Februarie 11, 2012 Eu asi zice sa intrati in bios si sa vedeti cum stati cu temperatura procesorului.Asi mai zice ca sa-i dati un load optimal default la bios ca sa-si ia optiunile din fabrica.Cate placute de ram aveti la laptop,dar bateria de la acest laptop este in stare perfecta de functionare?Astept !!! Link spre comentariu
Vizitator tadrian Postat Februarie 11, 2012 Partajează Postat Februarie 11, 2012 am 2 placute de ram (fiecare de 1 Gb) .Cu bateria ,nu am avut probleme(problema cu opritul notebook-ului nejustificat este doar la instalarea windowsului si la acelasi pas,exact dupa ce apas pe space pentu bootare apare imaginea cu intrarea in windows setup si cand se incarca acea linie pana la aproape 100% se stinge ) Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 11, 2012 Partajează Postat Februarie 11, 2012 Dar cu temperatura procesorului cam cum stati ?Incercati si cu o singura memorie ram,adica odata cu una,odata cu cealalta si vedeti daca se revolva problema. Dar ati incercat ca sa-i dati si un load optimal default din bios ???? Link spre comentariu
wally_gatter Postat Februarie 13, 2012 Partajează Postat Februarie 13, 2012 posibil sa instalezi un septar tunat ,luat de pe net si iti intra in conflict cu partea de hardware.. la ce pas se poticneste magauaia? Link spre comentariu
devdas_india Postat Februarie 15, 2012 Partajează Postat Februarie 15, 2012 ce patesc eu de obicei cand win dp cd nu este bun se intampla ce ai patit tu rezolvarea problemei este invesez rami intre ei daca ai mai multe palcute sau schimbi cd-ul d instalare , la probleama ta as incerca inversarea sau chiar scoaterea unei placute d rami , totusi scoate si bateriei Link spre comentariu
Vizitator tadrian Postat Martie 16, 2012 Partajează Postat Martie 16, 2012 posibil sa instalezi un septar tunat ,luat de pe net si iti intra in conflict cu partea de hardware.. la ce pas se poticneste magauaia? mda..am lipsit ceva timp de pe forum ...chiar din cauza laptopului.Poate daca nu e prea tarziu :aleg windows-ul pe care doresc sa il instalez(boot) ,apoi imi apare o bara de incarcare (intrare in setup,sau ceva de genu'),cand se umple acea banda ,se opreste magauaia....0singurul indiciu pe care il am este acela ca de fiecare data(cu orice fel de window:xp,7,vista ) la acelasi pas se opreste:))) Link spre comentariu
devdas_india Postat Martie 16, 2012 Partajează Postat Martie 16, 2012 incearca sa schimbi rami intre sloturi sau daca ai mai multe palcute scoate una din ele totusi incearca alt cd inafara de cele care le ai si daca tot face fite scoate hd-ul si pune iar cd-ul cu win ar trebui sa mearga pana ce cauta hardul Link spre comentariu
Vizitator tigara_electronica Postat Iulie 19, 2012 Partajează Postat Iulie 19, 2012 Si eu am avut aceasi problema cu un laptop nou Lenovo ideapad. Windows 7 manifesta aceleasi simptome la instalare. Cred ca afost o incompatibilitate de hard. IN final am instalat XP care merge excelent (inca Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum