Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Intrebare subwoofer activ Sal

alex tm

Postări Recomandate

Salut!Am un subwoofer activ Sal RX10A(e Auto) si l-am conectat printr-o sursa de Pc la computer.Merge destul de bine,problema e ca el are Low Imput L si R cand bag doar L sau R se aude incet, cand le bag amandoua si L si R se aude bine numai mi se pare ca el incearca se reproduca sunet stereo printr-un singur difuzor ceea ce nu e prosibil!La melodiile care sunetul stereo iese in evidenta oarecum se ''ineaca''.Se poate face ceva in acest sens?Sper ca m-am facut cat de cat inteles!

http://tinypic.com/view.php?pic=35izqcp&s=5

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alex tm

2

• mircea888

1

• indy666

1

• remus68

1

Top autori în acest subiect

E normal ceea ce se intampla deoarece are un sumator pe calea de semnal (pasiv de obicei), acesta face din 2 canale stereo un singur canal mono, asta pentru a nu pierde din "informatia" audio.

Link spre comentariu

Daca volumul este la doar 5-10 % se aude cat de cat bine dar tot e senzatia aia de sunet intercalat!Nu cred ca ar fi problema de volum din moment ce sursa Pc are 18 amperi la 12 v,iti dai seama ca nu am pretentia sa merg NICI macar la jumate din cursa potentiometrului si sa se auda bine!Oricum in masina se auzea bine fata de cum se aude in camera!Multumesc pentru raspunsuri tuturor!O zi buna! MARE atentie vremea de afara!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări