Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cablaje multistrat: unde se pot realiza ieftin ?

Vizitator Emanuel

Postări Recomandate

Vizitator Emanuel

Am un proiect ce necesita o placa de dimensiuni reduse, dar cu componente foarte dense. Abia am reusit sa ma incadrez in 8 straturi. As vrea sa stiu unde se pot realiza prototipuri care sa indeplineasca:Numar straturi: 8Latime trasee/distanta minima: 0.15mmDiametru gauri via: 0.3mmBlind si buried viasPhoto-imageable solder maskNu conteaza daca producatorul e in tara sau strainatate, totul e ca pretul sa fie cit mai mic. De fapt in tara nici nu cred ca exista tehnologia necesara.Ca exemplu, eu am gasit unul care face 2 placi cu 750 EUR + TVA, placile avind dimensiunile de 13 x 5.5 cm, 900 de gauri, 774 paduri Top si 450 paduri Bottom. Nu este diferenta mare de pret intre o placa si doua.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• pisoiu

1

• BRANCA

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator Emanuel

Multumesc , dar as vrea niste raspunsuri de la cineva care chiar s-a confruntat cu probleme asemanatoare. Asa am si eu o lista cu vreo 10 producatori care lucreaza cu persoane fizice si care pot trimite in Romania si de la majoritatea am primit oferte. De la cel dat de tine in link am primit acum citeva zile raspuns ca cer minimum 1200$.La PCBoards nu pot face trasee si spatieri asa fine.Pt. sergiu_q: vin si eu in State, si fac placa pe banii americanilor pina la urma :snakeman:

Link spre comentariu

Uita de pcboards daca nu vrei sa te trezesti cu scurturi in straturi interne, mai ales la placi asa fine. Oricum, din cunostintele mele, ei pot maxim 4 straturi./pisoiu

Link spre comentariu
Vizitator sergiu_q

ai dreptate cu pcboards , uneori fac niste prostii de te lasa rece . mie mi-a facut o data o boacana. le-am trimis fisierele de 2 ori , prima data ca sa vada daca pot face ce le trimit si a doua oara cu fisierele finisate si verificate si ei mi-au scos prima varianta . sa innebunesc , aveam un scurt facut de mine din greseala pe care il corectasem la versiunea doua . la olimex nu pot face mare chestie , sunt chiar mai prosti decat pcboards .

ar mai fi Continental pe la noi dar nu stiu daca ce si cum pot face ...sau daca lucreaza prototipuri .

http://www.pcbwest.com/ "sapa" pe aici poate dai de o firma care iti poate face placile alea pana la urma

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări