Vizitator moga alexxx Postat Aprilie 4, 2006 Partajează Postat Aprilie 4, 2006 Si io am avut sintomele astea mai demult cand am pus mana pe prima statie si subwoofer mai maricele . Io zic ca este din cauza ca organismul tau nu este invatat cu sunete in felul in care asculti . Nu esti singuru la care s-a intamplat , la mine cel putin dupa primele doua sapt mi-a trecut si mai stiu pe cineva care a patit exact la fel :toimonster: Link spre comentariu
Ciprian Alexandrescu Postat Aprilie 6, 2006 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2006 Am facut un filtru Linkwitz-Riley.Nu vad de ce acela nu ar fi bun..nu filtrul e problema majora...am mai incarcat si cu alt filtru complet diferit si tot asa rau suna..incinta e problema...nu degeaba am postat la incinte :smt003 .Sunt dispus sa fac mici modificari la frecventa de taiere dar nu prea as vrea sa schimb tot filtrul...asta mi-ar fi destul de greu sa fac..si sa nu am o solutie sigura...Va rog examinati proiectul incintei....mai astept idei..multumeasc la toti pentru ajutor.. :smt001 Link spre comentariu
georgeDRACU Postat Aprilie 13, 2015 Partajează Postat Aprilie 13, 2015 si mie imi vibreaza toata casa ,clante usi geamuri..ochii in cap la unele melodii paru si chilotii de pe mn arcurile la canapea..dar mie imi place,dupa 1,2 ore de ascultare nu imi mai treb nimic...sub pioneer ts w 311d4 cutie custom pe genius,5,1 75w,subul mere pana la 100hz e taiat de receiver pot sa dau pana la 200 dar asa imi place mie la 100hz xover,iar daca bag basstronics orice melodie de la ei iti infunda urechile si pleaca lucrurile prin casa..deja nevasta mea are oroare la basstest mai ales cand aude inceputu la bass i love you iese afar din casa Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 13, 2015 Partajează Postat Aprilie 13, 2015 Inca un pic, si topicul asta facea 10 ani... Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 14, 2015 Partajează Postat Aprilie 14, 2015 @Leco se simte amenintat cu subwooferul lui care demoleaza hale industriale... Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 14, 2015 Partajează Postat Aprilie 14, 2015 Ar trebui amintit că sunetele prea joase şi în exces de volum afectează sănătatea, iar infrasunetele sînt ptr orice vieţuitoare de pe planetă semnal de catastrofă naturală iminentă: cutremure, erupţii vulcanice, uragane, tsunami, surpări şi alunecări masive de teren. Toate se feresc şi fug de astfel de sunete, numai omul are plăceri masochiste. Link spre comentariu
georgeDRACU Postat Aprilie 14, 2015 Partajează Postat Aprilie 14, 2015 (editat) in legatura cu data topingul;ui imi era foarte somn si nu am vazut...cu halele industriale nu cred,depinde de gustul omului,unii oameni vor acel bass demolator altii nu suporta,depinde de om,unii prieteni ai mei iii incanta basul care vibreaza matele in tn,si pe mn de altfel de aceea am fc subul asta,iar altii fug de el..nu consider ca am facut o mare realizare..e un proiect decent pt mn in care nu am investit f multi bani,daca as fi avut multi bani clar as fi cumparat ceva scump pe placul meu,ca si raport pret calitate e ok pt mn,costul subului 335 lei difuzor,130 lei pal (la care se adauga timp pierdut pe simulatoare pt sub)amplificare o detineam deja,oricum pe genius 5005 dadusem 150 lei complet cu dif de sub ars,iar satelitii ii folosesc pe centru si spate pe receveiver care pt filme sunt f buni,mai am de chitiut incinta subului de astupat suruburi apoi colantata cu negru cu striatii,la prima lucrare asta fac acum nu mai dispun de bani ps ma indoiesc ca,cu acesti bani gaseam ceva asemanator sa imi indeplineasca cerintele,am probat aproape toate sub de pe piata pana in 1000 lei si nici unu nu se apropie de ce am eu,doar bubuiala,multe stiau doar 1 nota 2 si spl mic,fara a cobora asa bn la 20 25 hz 30 35 Editat Aprilie 14, 2015 de georgeDRACU Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 14, 2015 Partajează Postat Aprilie 14, 2015 Voi uitați că audițiile se fac în același spațiu. Nu testezi un sub în 2000 mp, și un altul în 16mp, și judeci diferențele. E o eroare gravă... Link spre comentariu
georgeDRACU Postat Aprilie 14, 2015 Partajează Postat Aprilie 14, 2015 tin sa te contrazic,cand am testat receiveru pioneer am facut proba in media galaxy,pe 2 boxe standfloor de 700 lei perechea si cu un stick cu muzica si se rasunau tot magazinu si e destul de mare ziceai ca e nunta,vazut placut luat la mn acasa nu are rezonanta aceea dar oricum se aude tare,iar legat se de suburi singuru care a schitat cv era pioneer s51 la 1200 lei dar testat pe basstronics bass i love you stick adus de mn special,si asta a reusit sa scoata basul acela jos dar nu suficient restu erau pocnitori de bubuiala vibrau de lua dracu si sunet slab,pioneru si sunet si vibratii,iar ce am facut eu are si kick pe langa vibratii ,spl si sunet,nu arata ca cele facute de marile firme producatoare dar nici nu prea departe,ce conteaza e sunetul care e clar si precis la mn,in concluzie merita investitia...nu vroiam jdemii de wati ci cu putini wati sa darami casa... pe romaneste,pe toti incanta cat de tare se aude si bn nu de puterea bagata in el... Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 14, 2015 Partajează Postat Aprilie 14, 2015 De acord sa ma contrazici, e dreptul tau... dar, din ce ai scris mai sus, nu vad unde o faci... Link spre comentariu
georgeDRACU Postat Aprilie 14, 2015 Partajează Postat Aprilie 14, 2015 scuze ,nu am fost explicit,cand am fost sa iau difuzorul de sub de la be loud,era montat pe un panou dif identic cu el meu alaturi de alte dif auto,garajul unde se monta echipamente era de aprox 10 m/10m panoul in garaj iar basul produs de sub rasuna si zdranganea toate geamurile si usile cladirii,si amplificatorul era pe masura...si la mn acasa se aude bine dar acolo avea rezonanta mare,iar in magazinele testate la fel rezonanta mare aici am vrut sa ajung,in casa rezonanta e mult mai mica Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum