Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV Neo model TV1426

florind

Postări Recomandate

Am un tv NEO model TV1426 (ecran de 14)sasiu - 7800-T3116D-02 multifunctional - TOSHIBA-HAY-26 8891CSCNG6V12Memorie - FM24C04Asursa cu tranzistori Trafo linii: FBT - BSC25-T1010A Celelalte componente nu se vad ca sunt acoperite cu vopsea.Va rog daca aveti o schema si un dump.Problema tv este ca vede alb-negruMultumescCu stima Florin

Link spre comentariu

Multumesc si pentru dump, dar se pare ca nu e de la memorie.Nici cu quartul n-am facut nimic. Am de toate valorile mai putin de 8Mhz.Am incercat sa pun in paralel cu quartul conduri de mica capacitate de diverse valori fara rezultat insa.Parerea mea e ca procesorul (multifunctional) nu decodifica PAL. Am intrat si in service menu, dar nu am gasit nici o setare care sa-l forteze sa mearga in pal.Are cineva o documentatie de la acest procesor?Multumesc

Link spre comentariu

Da, si pe AV face la fel.Am identificat o problema. Pe pin 49 la proc am 3.2V, iar inainte de R217 am tensiunea corecta de 8V. Rezistenta R217 e buna, C253, C254 deasemenea.Sa fie procesorul defect?

Link spre comentariu

Revin cu precizari. Toate tensiunile pe sursa sunt bune.Alimentarile procesorului sunt bune, mai putin tensiunea pe pin 49 mentionata in mesajul anterior.Setarile in service menu sunt bune. Intr-un mesaj anterior am scris ca am pus condensatori in paralel cu quartul. Mii de scuze. Au fost montati in serie cu quartul. MultumescCu stima Florin

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...
Vizitator romicadenuta

Va salut ! Vedeti si dvs daca va ajuta aceasta schema atasata de mine.Mai incercati si cu aceste dump-uri atasate de mine .Succes !

Va rog frumos dati-mi si mie schema de la Tv NEO model 1426, in atashul dvs n sunt decit dumpurile .Va multumesc
Link spre comentariu

Va salut ! Vedeti daca va ajuta schema aceasta atasata de mine,dar va spun de pe acum ca nu este clara-clara.Succes !!

Link spre comentariu

salut,am si eu un tv NEO de 14" cu un trafo atsat pe trafo de linii cred pentru adaptarea tubului tk de monitor si dupa reperarea sursei nu are imagine, pe cautare manuala se vede ceva imagine dar nu face acordul si nici cu un circuit pt Uvaricap cu potentiometru din +33v sau alt selector, poate are cineva o schema clara, am incercat cu cea pusa (cu multumiri!) dar nu reusesc. cu stima!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări