florind Postat Februarie 10, 2012 Partajează Postat Februarie 10, 2012 Am un tv NEO model TV1426 (ecran de 14)sasiu - 7800-T3116D-02 multifunctional - TOSHIBA-HAY-26 8891CSCNG6V12Memorie - FM24C04Asursa cu tranzistori Trafo linii: FBT - BSC25-T1010A Celelalte componente nu se vad ca sunt acoperite cu vopsea.Va rog daca aveti o schema si un dump.Problema tv este ca vede alb-negruMultumescCu stima Florin Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 11, 2012 Partajează Postat Februarie 11, 2012 Va salut ! Vedeti si dvs daca va ajuta aceasta schema atasata de mine.Mai incercati si cu aceste dump-uri atasate de mine .Succes ! 1 Link spre comentariu
florind Postat Februarie 11, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2012 Multumesc dl Iordache. Asta e schema.Pana acum am incercat mai multe dumpuri, dar fara succes.Incerc sa schimb quartul. Link spre comentariu
florind Postat Februarie 12, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2012 Multumesc si pentru dump, dar se pare ca nu e de la memorie.Nici cu quartul n-am facut nimic. Am de toate valorile mai putin de 8Mhz.Am incercat sa pun in paralel cu quartul conduri de mica capacitate de diverse valori fara rezultat insa.Parerea mea e ca procesorul (multifunctional) nu decodifica PAL. Am intrat si in service menu, dar nu am gasit nici o setare care sa-l forteze sa mearga in pal.Are cineva o documentatie de la acest procesor?Multumesc Link spre comentariu
leoncris Postat Februarie 12, 2012 Partajează Postat Februarie 12, 2012 In AV ai incercat ?Setarile sun OK ?Tensiunile pe sursa sunt OK , in special 5 , 8 , 12 V ? Link spre comentariu
florind Postat Februarie 12, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2012 Da, si pe AV face la fel.Am identificat o problema. Pe pin 49 la proc am 3.2V, iar inainte de R217 am tensiunea corecta de 8V. Rezistenta R217 e buna, C253, C254 deasemenea.Sa fie procesorul defect? Link spre comentariu
florind Postat Februarie 12, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2012 Revin cu precizari. Toate tensiunile pe sursa sunt bune.Alimentarile procesorului sunt bune, mai putin tensiunea pe pin 49 mentionata in mesajul anterior.Setarile in service menu sunt bune. Intr-un mesaj anterior am scris ca am pus condensatori in paralel cu quartul. Mii de scuze. Au fost montati in serie cu quartul. MultumescCu stima Florin Link spre comentariu
palcu ion Postat Iulie 1, 2012 Partajează Postat Iulie 1, 2012 procesor TOSHIBA-HAY-26 8891CSCNG6V12as dori un dump probat,daca exista Link spre comentariu
Vizitator romicadenuta Postat Iulie 27, 2012 Partajează Postat Iulie 27, 2012 Va salut ! Vedeti si dvs daca va ajuta aceasta schema atasata de mine.Mai incercati si cu aceste dump-uri atasate de mine .Succes ! Va rog frumos dati-mi si mie schema de la Tv NEO model 1426, in atashul dvs n sunt decit dumpurile .Va multumesc Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iulie 27, 2012 Partajează Postat Iulie 27, 2012 Va salut ! Vedeti daca va ajuta schema aceasta atasata de mine,dar va spun de pe acum ca nu este clara-clara.Succes !! Link spre comentariu
Phaeton Postat Iulie 28, 2012 Partajează Postat Iulie 28, 2012 salut,am si eu un tv NEO de 14" cu un trafo atsat pe trafo de linii cred pentru adaptarea tubului tk de monitor si dupa reperarea sursei nu are imagine, pe cautare manuala se vede ceva imagine dar nu face acordul si nici cu un circuit pt Uvaricap cu potentiometru din +33v sau alt selector, poate are cineva o schema clara, am incercat cu cea pusa (cu multumiri!) dar nu reusesc. cu stima! Link spre comentariu
dan-a2 Postat Iulie 28, 2012 Partajează Postat Iulie 28, 2012 Se poate o poza ? > sunt curios ce trafo e atasat pe trafo linii . Link spre comentariu
Phaeton Postat Iulie 28, 2012 Partajează Postat Iulie 28, 2012 tv-ul este la atelier,poate de luni cu poza,nu am mai pus dar o sa invat si asta ,trebuie nu! Link spre comentariu
dan-a2 Postat Iulie 28, 2012 Partajează Postat Iulie 28, 2012 Probabil cele asamblate pe la bulgari ,cu tuburi recuperate de prin monitoare !!! Link spre comentariu
Nonny149 Postat Iulie 28, 2012 Partajează Postat Iulie 28, 2012 Da are tub de monitor.Am reparat de curand un junghi din asta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum