Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema cooler-procesor

Vizitator cojocariustefan

Postări Recomandate

In urma unui soc de curent mi s-a ars placa de baza si ramii. Dupa ce am schimbat placa de baza si ramii, a aparut o problema la coolerul procesorului: in momentul in care inchid sistemul de operare, coolerul nu se mai opreste deloc, decat daca intrerup curentul din sursa. Noua configuratie a calculatorului este: placa de baza gygabyte,placa video galaxy nvidia gt240 512 ddr5,4gb ram ddr3,procesor Amd Athlon II X4 635 quad core. Ceva sugestii? Mentionez ca inainte de acel soc de curent nu am avut nici un fel de probleme cu coolerul. De asemenea, problema nu este de la sursa, deoarece am verificat sistemul cu inca 3 surse diferite.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• E_manuel

1

• sebi

1

• ComponentePc

1

Top autori în acest subiect

Mai exact ce ce serie de placa de baza ai, din seria gigabyte ?Iti raman aprinse cumva ledurile din tastatura ori mouse ?In placa de retea, de la spatele calculatorului, se vede un led care clipeste cand este stins calculatorul ?Daca este asa, precum in ultima varianta enumerata, trebuie un jumper de pe placa mutat, sperand ca nu este ars ceva din partea electronica a ventilatorului.Mai multe detalii despre placa de baza, daca se poate.

Link spre comentariu

Mai exact ce ce serie de placa de baza ai, din seria gigabyte ?Iti raman aprinse cumva ledurile din tastatura ori mouse ?In placa de retea, de la spatele calculatorului, se vede un led care clipeste cand este stins calculatorul ?Daca este asa, precum in ultima varianta enumerata, trebuie un jumper de pe placa mutat, sperand ca nu este ars ceva din partea electronica a ventilatorului.Mai multe detalii despre placa de baza, daca se poate.

Seria placii de baza este: M68MT-S2.Am verificat cele spuse referitoare la ledurile de pe tastatura, mouse, placa de retea, rezultatul este acelasi: se inchide tot, mai putin ventilatorul. In conditiile in care am probat acest ventilator pe o alta placa si cu un alt exemplar de procesor (dar acelasi model), iar pe configuratia aceasta coolerul functiona normal, este posiil sa fie ceva defect din procesor?
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări