Mouser Postat Martie 30, 2006 Partajează Postat Martie 30, 2006 poate cineva mai experimentat sami dea detalii despre amplificatorul acesta? http://users.swing.be/edwinpaij/ampli_mosfet_simple.htm mi se pare foarte simplu...dar nu pricep care itreaba cu bandwith? deci intrebarea ar fi...sar auzi bine asta daca mias face o statie din el preamplificator stereo + 2 amplificatoare dinastea ? sau ar fi mai bine preamplificator + 2 amplificatoare de 100w cu tda2030 in punte? din nou scuzatima daca pun intrebari tampite Link spre comentariu
FIXVID Postat Martie 30, 2006 Partajează Postat Martie 30, 2006 logik ca ala cu mosfeti e mai bun Link spre comentariu
Mouser Postat Martie 30, 2006 Autor Partajează Postat Martie 30, 2006 si ca cost? ca nu am chiar asa de multi bani si presupun ca turoidalu ala costa peste 1 mil... asai? Link spre comentariu
FIXVID Postat Martie 31, 2006 Partajează Postat Martie 31, 2006 cum ii zice si numele, ampliful cu mosfet e simplu si inglobeaza destul de putine piese. la fel si cu tda-ul. realizarea lor costa destul de putin.da.. toroidalul este destul de scump, dar nimeni nu te obliga sa pui un TOROIDAL nou nout... ai putea sa cauti transformatoare vechi E+i si in caz ca nu au tensiunile de iesire necesare le rebobinezi. la fel si cu puterea transformatorului: daca faci un amplif de 2*100W ai nevoie de un traf de 300VA ca sa scoti tot posibilul din amplif. in caz ca nu vrei sa forjezi ampliful poti pune traf mai mic numa sa ai grija cu potentiometrul de volum Link spre comentariu
Mouser Postat Martie 31, 2006 Autor Partajează Postat Martie 31, 2006 aham...gata miam propus deacuma sa ma ocup si de amplificatorul asta dupa ce il termin pe asta 2x30.... pana termin amplificatoarele si preamplificatoarele creca reusesc poate sa fac rost si de un transformator pt alimentare....deacu ii dau bataie..ms mult de informatii..raman dator :partyman: Link spre comentariu
Mouser Postat Martie 31, 2006 Autor Partajează Postat Martie 31, 2006 a scze.. revin.. trafo E+i? te rog explica Link spre comentariu
Nemesis Postat Martie 31, 2006 Partajează Postat Martie 31, 2006 a scze.. revin.. trafo E+i? te rog explica Asa arata tolele traf-ului , au forma literelor E si I . Link spre comentariu
niq_ro Postat Martie 31, 2006 Partajează Postat Martie 31, 2006 hmm... cred ca tu ar trebui s-o iei mai usor, cu notiuni minimale, asa ca vezi http://www.niqro.as.ro/anexa.htm apuca-te sa studiezi ceva electronica indicata la capitolul "Documentatie..." de pe forum si.. ca ultim avertisment... scrie romaneste.. :partyman: Link spre comentariu
Mouser Postat Martie 31, 2006 Autor Partajează Postat Martie 31, 2006 scuze..dar ma grabesc sa scriu...ca nu prea apuc sa ma uitsi scuze dar nu mio picat fisa la ce te refereai cand ai spus trafo E+i..tiam spus cas mai nauc de fire..alea E+i creca as reusi sa rebobinez unu... nu mi se pare extrem de greu...si oleaca de munca nu strica pt ca vreau si eu sa mai invat cate cevascuze gata am terminat :Ddeocamdata Link spre comentariu
Vizitator ChypxZ0R Postat Aprilie 15, 2006 Partajează Postat Aprilie 15, 2006 sall all..........sunt din cta sh am un kashtan pe post de amplif.....=>unul dintre preamplifurile alea e bului(un canal se aude mai incet)............are cineva documentatie la el..ceva:((((((((((? :axe: :prayer: Link spre comentariu
q_acdc Postat Aprilie 26, 2006 Partajează Postat Aprilie 26, 2006 sall all..........sunt din cta sh am un kashtan pe post de amplif.....=>unul dintre preamplifurile alea e bului(un canal se aude mai incet)............are cineva documentatie la el..ceva:((((((((((? :axe: :prayer: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum