Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

DOMOTEC MS-891

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• serbanp

3

• BUGHIU

3

• tata

2

• remus68

1

Top autori în acest subiect

nu stiu ce tensiune scoate traful ;are un locas pentru trei baterii R3 unde scrie U bacum care cred ca este pentru memorie

Orientati-va dupa...finalul audio,de exemplu!! Vedeti ce integrat este si care sant tensiunile de alimentare ale acestuia,minim si maxim!! Evntual mai trebuie sa aveti un condi de filtraj si pe alimentarea lui pe care vedeti tensiunea de lucru inscriptionata!! In general ,cam 12v ar trebui sa fie alimentarea acestei combine!!
Link spre comentariu
  • 7 luni mai târziu...

V-asi ruga daca puteti sa-mi spuneti denumirea circuitului integrat utilizat pentru radio in aceasta mini combina , deoarece s-a sters scrisul si ca defect , nu am gasit nici o alimentare pe nici un pin.In rest totul functioneaza : CD ,TAPE , afiseaza frecventa cum se schimba, dar nu se aude nimic in difuzor pe radio .S-au daca nu cer prea mult o schema ? Va multumesc anticipat.

Link spre comentariu

Circuitul integrat din partea de radio se defecteza rar,vezi sa nu fie defect comutatorul radio-tape-cd,sau o problema de alimentare.Fa o poza la placa de radio si posteaza aici.

Link spre comentariu

Sunt convins ca nu circuitul este defect , ci nu se alimenteaza. De aceea am dorit denumirea lui (pe al meu s-a sters scrisul) ca ulterior sa pot depista pinii de alimentare din datasheet .Cu aceste informatii pot sa urmaresc traseul de alimentare si sa vad cauza .Comutatorul este un TC4052 care isi face treaba bine .Ce pot sa va mai spun , capsula integratului nu este tip SMD ci normala , de tipul integratului TC4052 doar ca are 24 pini .

Link spre comentariu

Am dezlipit cu greu integratul si cu ajutorul unui "microscop" de jucarie , a unui vecin si cu o lanterna am reusit sa aflu integratul. Este TA2149BN . Sper sa-l pot lipi la loc si sa-mi fac treaba.Va multumesc celor care intr-un fel sau altul v-at chinuit sa ma ajutati.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări