Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

placa sunet laptop defecta

fritz_vali

Postări Recomandate

Am o problema cu o placa de sunet interna de la laptopul lenovo g550 cu placa de sunet numita conexant! defectul: pe un canal se aude , iar pe celalalt nu se mai aude -ideea este ca pe dif urile laptopului se aud stereo(adica pe amandoua canale)am incercat sa reinstalez driverul de sunet, apoi sistemul de operare; am incercat cu mai multe casti si se pare ca aceeasi problema(pe un canal nu se mai aude nimic)Are careva vreo idee?ps: la ora actuala folosesc placa de sunet externa pe usb(dar calitatea nu e aceeasi ca placa de sunet interna)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• fritz_vali

3

• mircea888

1

• Eusebiu Angelescu

1

Top autori în acest subiect

Posibil sa fie o lipitura rece la mufa, cauzata probabil de un soc. Ar trebui sa se vada lipitura rupta, daca nu oricum e bine sa refaceti lipiturile la mufa. Ar fi bun daca ati putea desface laptopul ca nu are ce sa fie de la drivere.

Link spre comentariu

Defect clar la mufele de iesire ....din moment ce dif-urile se aud ambele... iar pe iesire numai un canalInteresanta miscarea cu

am incercat sa reinstalez driverul de sunet, apoi sistemul de operare

:rade: :rade: :rade:
Link spre comentariu

acum se pare ca se aude doar cu 80% mai putin pe un canal! acum tin balansul mai mult spre canalul stanga(deci canalul stanga e cam dus) ! am o intrebare daca as cumpara placa aceastaa de sunet ar fi buna? http://www.okazii.ro/catalog/66262046/interfata-audio-profesionala-usb-placa-de-sunet-behringer-ufo202-nou-nouta-sigilata-.html sau daca miati recomanda o placa care sa tinda catre profesional as fii foarte fericit! bugetul ar fi pentru maxim 150 lei poate mai ieftin :) :da

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări