ionu7z1992 Postat Februarie 10, 2012 Partajează Postat Februarie 10, 2012 Buna forumisti... Am deschis acest topic pentru a va cere ajutorul in legatura cu un amplificator kind k9..care mi-a parvenit acum cateva zile... Defectu consta in volum mic pe iesire si sunet distorsionat Banuiesc ca defectiunea parvine din partea de buffer...La nivel maxim se aprinde doar led-ul de signal...clip/limmiterul ramanand stins(asta si cu limitterul activat si cu el dezactivat) Pentru a verifica partea de buffer am schimbat operationalii ne5532(vedeti schema din atasament)...el comportandu-se la fel...am verificat tensiunile de alimentare(si de putere si de comanda si sunt ok) Am postat aici ca sa nu intru in polemici cu cei mai experimentati ca mine Aveti atasata schema amplificatorului obtinuta de la kindaudio Multumesc anticipat Pdf atasat: http://www.site cu continut explicit.ro/3317465.8 O zi buna la toti... Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 10, 2012 Partajează Postat Februarie 10, 2012 a verifica partea de buffer..."Buffer" este un adaptor de impedanta. Scoate schema "buffer-ului" dupa cablaj si posteaz-o.PDF-ul atasat nu se poate vedea; posteaza schema in topic (poti utiliza WinRar). Link spre comentariu
ionu7z1992 Postat Februarie 10, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2012 Am atasat schema...:) Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 10, 2012 Partajează Postat Februarie 10, 2012 Banuiesc ca defectiunea parvine din partea de buffer1 - verifica daca semnalul aplicat la intrarea in aparat nu este distorsionat.2 - verifica daca la intrarea in amplificatorul de putere semnalul este distorsionat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum