mihaighe Postat Noiembrie 10, 2013 Partajează Postat Noiembrie 10, 2013 Destul de greu ,nu se prea gasesc variatoare de frecventa cu intrare si iesire monofazata,iar cand se gasesc sant mult mai scumpe ca motorul in sine. Link spre comentariu
radusa Postat Noiembrie 19, 2013 Partajează Postat Noiembrie 19, 2013 E adevarat ca cel mai bun control este cu un invertor bifazic care actioneaza asupra frecventei de alimentare si nu asupra tensiunii, avand in acelasi timp parametri diferiti pt cele doua infasurari, principala si auxiliara. Dar aceste motoare pot fi teoretic controlate si cu un variator cu triac, genul dimmer de lumina, dar la care nu trebuie scazuta viteza (deci tensiunea) sub un anumit nivel. Totodata, pe masura ce scade tensiunea, motorul isi pierde din momentul de forta. O varianta imbunatatita a controlului cu triac (dimmer) se poate vedea in Applicatin Note NR. 308, de la STMicroelectronics, pagina 8, unde se variaza doar infasurarea principala, cea auxiliara ramane cuplata prin condensator in permanenta pe tensiunea maxima de 220V. In felul asta caracteristicile motorului la viteza redusa sunt mult imbunatatite. Cred ca merita de incercat. Link spre comentariu
mihaighe Postat Noiembrie 19, 2013 Partajează Postat Noiembrie 19, 2013 O varianta imbunatatita a controlului cu triac (dimmer)Am incercat-o eu mai demult si da rezultate numai la sarcini constante (gen ventilator) ,la sarcini variabile nu merge bine(am incercat la un ministrung si la o masina de gaurit de banc). Link spre comentariu
Vizitator ashantes Postat Ianuarie 21, 2015 Partajează Postat Ianuarie 21, 2015 Maxy , ai un motor asincron monofazat 2,2kw cu 3000 rot/min campul magnetic invartitor si rotorul in scurtcircuit numit si colivie de veverita.. La motoarele de acest tip ai o singura varianta functionala 100% . Convertizor de frecventa. Cu alte cuvinte trebuie sa modifici frecventa mentinand curentul si tensiunea in limite maxime adica 14,3-15 A si 220-240v. Frecventa poate fi modificata intre 10 si 60 hz (la 60 hz obtii viteza de peste 3000 rot) . Depinde de convertizor. Ca principiu de functionare acesta transforma tensiunea de retea in cc dupa care o moduleaza din nou la parametri setati. Numai asa vei putea sa pastrezi cuplul . De mentionat ca motoarele asincrone cu rotor in scurt circuit isi modifica viteza in functie de sarcina concomitent cu variatia curentului absorbit. Link spre comentariu
mihaighe Postat Ianuarie 21, 2015 Partajează Postat Ianuarie 21, 2015 (editat) Maxy , Cred ca in timp de aproape 1 an s-a lamurit el . Editat Ianuarie 21, 2015 de mihaighe Link spre comentariu
Vizitator cristian_61 Postat Februarie 19, 2015 Partajează Postat Februarie 19, 2015 s=au poate sunt unii care se lovesc de aceeasi problema ca <Maxy> Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum