Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

"traducere" cod hex

mihai1979

Postări Recomandate

:jytuiyu cer mii de scuze pt cum am facut cererea din titlu(mai mult nu ma dus capul). problema e in felul urmator: am inceput sa fac montajul de aici http://kripton2035.free.fr/LCR%20meters ... rmicr.html si e aproape gata. vrind sa salvez hexul pt 2x16 ,clicind pe el iese o pagina cu codul aferent dar nu e cum eram eu obisnuit( clik-save si ramanea in pc)de unde dupa aia il luam si il "turnam" in pic. softul este dat si in assembler si sub forma de mai sus doar ca eu sint nepriceput :nas: sa il aduc la forma de care am nevoie eu. rugamintea mea este daca cineva dintre voi il poate face sub forma de care am eu nevoie sa il faca si sa il posteze. va multumesc!!!
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mihai1979

3

• Stefan

2

• kinderu56

1

• Th3_uN1Qu3

1

Top autori în acest subiect

Clic dreapta -> Save Target As/Save Link As/Save Linked Contents As , textul exact va diferi in functie de browserul pe care il folosesti, insa asta e comanda care te intereseaza ca sa poti salva hexul in calculator.

Link spre comentariu

Clic dreapta -> Save Target As/Save Link As/Save Linked Contents As , textul exact va diferi in functie de browserul pe care il folosesti, insa asta e comanda care te intereseaza ca sa poti salva hexul in calculator.

:rade: o treaba foarte usoara pe care nu m-a dus capul. multumesc fff mult. :aplauze
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

seara! tot eu deranjez :jytuiyu . se da codul de mai jos din linkul urmator : http://mondo-technology.com/ (va rog sa deschideti multi NiCad charger si veti gasi schema si softul ce ma intereseaza). acum durerea mea este: daca ma ajuta cineva sa il converteasca din " human "( sau C ,ce mama lui o fi ) in "cod machine" adica in hex-ul care trebuie sa reiasa din tot ce e scris acolo ca eu sint prea TANTALAU si nu stiu sa fac decit "copy & paste". acestea fiind spuse ,va multumesc si astept noutati din partea voastra .

aaaa!!! sa nu uit : PASTE FERICIT LA TOTI CE FOLOSESC ACEST FORUM !!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări