mihai1979 Postat Februarie 10, 2012 Partajează Postat Februarie 10, 2012 cer mii de scuze pt cum am facut cererea din titlu(mai mult nu ma dus capul). problema e in felul urmator: am inceput sa fac montajul de aici http://kripton2035.free.fr/LCR%20meters ... rmicr.html si e aproape gata. vrind sa salvez hexul pt 2x16 ,clicind pe el iese o pagina cu codul aferent dar nu e cum eram eu obisnuit( clik-save si ramanea in pc)de unde dupa aia il luam si il "turnam" in pic. softul este dat si in assembler si sub forma de mai sus doar ca eu sint nepriceput sa il aduc la forma de care am nevoie eu. rugamintea mea este daca cineva dintre voi il poate face sub forma de care am eu nevoie sa il faca si sa il posteze. va multumesc!!! Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Februarie 10, 2012 Partajează Postat Februarie 10, 2012 Clic dreapta -> Save Target As/Save Link As/Save Linked Contents As , textul exact va diferi in functie de browserul pe care il folosesti, insa asta e comanda care te intereseaza ca sa poti salva hexul in calculator. Link spre comentariu
mihai1979 Postat Februarie 10, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2012 Clic dreapta -> Save Target As/Save Link As/Save Linked Contents As , textul exact va diferi in functie de browserul pe care il folosesti, insa asta e comanda care te intereseaza ca sa poti salva hexul in calculator. o treaba foarte usoara pe care nu m-a dus capul. multumesc fff mult. Link spre comentariu
kinderu56 Postat Februarie 13, 2012 Partajează Postat Februarie 13, 2012 SALUT cum modific sau convertesc un fiser COF in HEX sau cum scriu fisieru cof cu pickit 2 in 12f675?multumec Link spre comentariu
mihai1979 Postat Aprilie 12, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2012 seara! tot eu deranjez . se da codul de mai jos din linkul urmator : http://mondo-technology.com/ (va rog sa deschideti multi NiCad charger si veti gasi schema si softul ce ma intereseaza). acum durerea mea este: daca ma ajuta cineva sa il converteasca din " human "( sau C ,ce mama lui o fi ) in "cod machine" adica in hex-ul care trebuie sa reiasa din tot ce e scris acolo ca eu sint prea TANTALAU si nu stiu sa fac decit "copy & paste". acestea fiind spuse ,va multumesc si astept noutati din partea voastra . aaaa!!! sa nu uit : PASTE FERICIT LA TOTI CE FOLOSESC ACEST FORUM !! Link spre comentariu
Stefan Postat Aprilie 13, 2012 Partajează Postat Aprilie 13, 2012 Verifica daca iti functioneaza hex-ul asta din atasament (compilat pentru XTAL 10Mhz) Link spre comentariu
Stefan Postat Aprilie 13, 2012 Partajează Postat Aprilie 13, 2012 Verifica daca iti functioneaza hex-ul asta din atasament (compilat pentru XTAL 10Mhz) NICMH.zip Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum