Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

turometru LM3917

Vizitator tzolea

Postări Recomandate

Vizitator tzolea

Salutare

De pe site-ul http://www.niqro.3x.ro/LM2907/LM2907.htm am facut circuitul pentru turometru cu LM2917 cu 14 pini si cablajul facut de niq.

Intrebarile mele sunt:

Cum pot simula acel ruptor in casa?

Cum pot converti apoi astfel incat iau impulusul de pe o singura fisa inconjurand in jurul ei cateva spire?

Neavand o masina cu acel ruptor la indemana am alimentat tot montajul printr-un 7812 si am masurat tensiunea la iesire, iar aceasta este variabila intr-un mod ciudat as zice.

Sta ce sta la 0,04 v apoi dupa 5 minute fluctueaza intr 0.8V si 2V 2-3 minute apoi iar revine la 0.04v. Este normal?

Am atasat 2 poze cu cablajul si piesele montate pe aceste conform schemei lui niq.

Cunostintele mele de electronica sunt minime, pot face un montaj dupa schema dar nu pot sa modific in el pentru ca nu as sti cum sa calculez diverse. Este un hobby de al meu si as dori ca raspunsurile sa fi si un pic argumentate daca nu cer prea mult.

Multumesc

post-13970-139829383708_thumb.jpg

post-13970-139829383719_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Zile populare

Imagini postate

Vizitator tzolea

Dupa ce am refacut legaturile si am fixat montajul fara sa-l mai ating dupa 10 minute de alimentare fara nici un impuls tensiunea la iesire este de 0.009 ~ 0.022 Daca invart de semireglabil, nu se intampla nimic, aceasta tensiune ramand la fel. E normal?Apoi am suflat in el si si-a modificat imediat valoare la iesire, ceea cei inseamna ca este sensibil la schimbarile de temperatura? Cum rezolv asta?Stiti alta schema fara atatea probleme?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări