Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Placa de par Magitec MT7121

stanpaul

Postări Recomandate

Am o placa de intins paru de 200grade si am facuta bucati de 230 sau 250 de grade nu mai stiu..vreau sa stiu ce piesa trebuie sa schimb ca sa incalzeasca la 230 de grade adica sa ajunga la temperatura care o avea placa aia cand era buna mentionez ca n u am numa partea electrica din ea din aia facuta bucati ...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iod2

2

• stanpaul

2

• doru3160

1

• remus68

1

Top autori în acest subiect

La depanari rtv-av nu vei primi raspunsuri la intrebarile pe aceasta tema... topicul se muta acolo unde trebuia sa-l initiezi. Incearca sa te exprimi mai clar, altfel nimeni nu va intelege ce ai si ce doresti.

Link spre comentariu

Pune si tu o poza cu ce ai,ca nu prea le avem cu astea...eu de ex mi-am lasat chelie deasa,si nu-mi mai e de folos asa ceva,da'daca stam si cugetam,o trasnaie din aia ar trebui sa aiba un termostat cu prag fix,probabil ca ala e cu belea,ca bag sama,doar n-o fi cu reglaj electronic de temperatura...

Link spre comentariu

Vreau ca placa mea sa aiba 230 de grade ce piesa trebuie sa schimb in ea ca sa ajunga la temperatura aia

termostatul cu bimetal daca placa a fost proiectata sa lucreze la 200grade nu este indicat sa modificati temperaturaplus ca peste 200grade dauna parului
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări