Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

NUSH DACA SA-MI FIE RUSINE DE CEEA CE AM INTREBAT DAR .....

Vizitator SyNcRoN_the second

Postări Recomandate

SAL ALL. AM GASIT PE ACASA UN TRANFORMATOR TOROIDAL DE 63wCICA PE 12V C.A. .DE LA PETRA. L-AM MASURAT DAR ARE VREO 13,3V C.A. . IMI PUTETI RECOMANDA O SCHEMA TESTATA DE AMPLIFICATOR AUDIO CARE SA MAERGA LA TRAFU' MEU? DUPA REDRESARE AR TREBUI SA AM VREO 18V. AR MERGE UNUL AUTO, IN CAZUL IN CARE FAC UN STABILIZATOR, CA NUSH DACA AR REZISTA UNUL AUTO LA 18V. SAU DACA STITI, RECOMANDATI-MI CIHAR O SCHEMA DE AMP. CU TRANZISTOARE. AM O MANA DE 2N-URI 3055. MA IMBIEDIC DE ELE. MULTUMESC

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vasilenicolae52

3

• cirip

1

• anddy

1

sunt si unele CI auto care tin la 20-22V... tre'sa cauti , sau faci o dublare de tensiune cu doua diode [ceva de min.5A] si doi electrolitici [10.000 MF/25V suficient] si obtii 18+18V.... poti face ceva cu TDA 2030/2040 alimentate diferential sau chiar cu 2N3055 !

Link spre comentariu

POT VEDEA O SCHEMA CU 2N3055 ? PLS ! POT FACE DUBLAREA, DA. MAI AM UN TRAF DE 2 x 13 v C.A. ARE VREO 150 w MACAR, CA ARE SARMA SERIOASA, DAR E TRAF DE ALA CLASIC SI ARE VREO 3 KILE SH CEVA .....CARE SUNT INTEGRATELE ACELEA AUTO LA 20-22V DACA NU CER PREA MULT ?INTIMPLATOR AM SI 2 COND. DE 10K uF. UNUL PE 50V SI UNUL PE 35.

Link spre comentariu

vreaus si eu acea schema de dublare a tensiunii pt ca am un traf de 12V(in alternativ sarcina) care scoate vreo 10A(sarma de3.2mm) si as dorii sa nul rebobinez. imi poate da si mie schema cineva. ca sunt putin cam confuz cum se face si as dori so am

Link spre comentariu

sal. scuze pt cum arata schema, dar nu am avut la indemana decat paint si o pauza de vreo 10 min.( sunt la ora la info, si a venit profa mai repede , plus ca netul mere greu pe aici)

Link spre comentariu

si asta e o varianta dar nu e cea mai buna ! .... am s-o descriu ca n-am cum s-o postez ! .... infasurarea secundara are doua capete ... unul se leaga la masa montajului si v-a avea potentialul "0"[al sursei diferentiale]....la celalalt capat al secundarului se conecteaza simultan doua diode , una cu anodul si una cu catodul ... dupa ... in catodul primei se va conecta "+" unui condensator [care va avea minusul la masa] ... respectiv in anodul celeilalte diode se va conecta minusul celui de al doilea condensator [care va avea plusul la masa]...ASTA E TOT .... deci la capatul secundarului neconectat la masa sunt conectate simultan DOUA REDRESOARE SIMPLE MONOALTERNANTA , unul de plus si unul de minus[fata de masa].... intre iesirile lor regasindu-se evident valoarea 2U !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări