Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Se merita pentru un proiect audio?

Vizitator Mordor

Postări Recomandate

Liviu: Vedeti la Visaton, modelele Petit orgue, Grand orgue si Stella light. Le-am auzit pe cele doua din urma. Din pacate nu am spatiu pentru Grand orgue, asa ca fac un fel de Stella light activa.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Shambala

2

• liviu

2

• franzm

2

• VTP

1

Top autori în acest subiect

Vizitator Mordor

De ce ai vrea sa pui 3 full-range-uri, si sa le separi? Eu stiu ca toti suntem buni doar la pareri si sfaturi, asta pentru ca, oameni n-au de gand sa incerce cretinisme, de aici lipsa de experienta...

Pai,a incercat careva care se da mare mester pe aici sa vada ce iese?Eu cred ca uneori e vorba si de lipsa de imaginatie amestecata cu ceva nasuri pe sus.Eu zic ca mai intai se construieste,experimental,si apoi in functie de rezultate se poate discuta subiectul unui astfel de experiment cu ceva palpabil.Se stie,cred ca calculele pe o hartie NU pot demonstra CUM se poate auzi o incinta.Am banuiala ca multe proiecte in care s-au bagat bani,efort si calcule,nu au iesit cum ar fi fost asteptarile,necesitand recalcule,remodificari,retusuri etc...insa unii sunt prea orgoliosi sa confirme asta pentru a nu-si face de ras "renumele" forumist.De ce nu si un experiment cu 3 full-range?Oricum e ieftin un astfel de proiect...
Link spre comentariu

pai si care este rostul sa folosesti(fortezi,prin filtrare) un difuzor de banda larga la capetele spectrului atata timp cat esti constient ca el nu va putea reda ca un dif specializat de bas sau inalte,pt ca nu a fost contruit pt asa ceva ?se pot folosi mai multe fulrangeuri in aceeasi incinta,dar in banda in care au fost contruite sa lucreze,pt ca altfel nu vor genera decat un procent mare de distorsiuni(mai ales cele f vechi si modice ca pret)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări