Vizitator tyty Postat Martie 30, 2006 Partajează Postat Martie 30, 2006 Salutare, Am si eu o intrebare pentru cei care au procesoare INTEL sau AMD pe 64: functioneaza ICPROG, PONYPROG samd pe astfel de platforme??? Link spre comentariu
Vizitator VanHauser Postat Aprilie 7, 2006 Partajează Postat Aprilie 7, 2006 IC-Prog sigur nu, metodele lui de aces la serial sunt fie direct (merge pe Win98) fie cu driver-ul propriu, care e pe 32 biti. Dar chiar ai nevoie de 64 biti ca sa programezi PIC-uri? :smt003 Link spre comentariu
pavcostel Postat Aprilie 7, 2006 Partajează Postat Aprilie 7, 2006 IC-prog pentru XP are doua variante: direct I/O sau Windows API. Cinstit la mine merge pe XP, 32 biti cu Direct I/O, ca asa vrea Willem.Teoretic ar trebui sa ruleze intr-o forma sau alta, numai sa nu ai XP de 64 biti... sau cine stie ce emulator/driver.Cu stima,Costel Link spre comentariu
Vizitator tyty Postat Aprilie 7, 2006 Partajează Postat Aprilie 7, 2006 Salutare, multumesc pentru raspunsuri. M-am lamurit pina la urma . Am facut proba pe procesor de 64 biti: NU MERGE. Mai mult nici JAL- ul nu merge, nici HI-TECH. MPLAB si MPASM functioneaza. Toate bune Link spre comentariu
Liviu M Postat Aprilie 7, 2006 Partajează Postat Aprilie 7, 2006 La mine, AMD64 si windows pe 32 biti merg mplab si picl foarte bine. Problemele apar, probabil la windows-ul pe 64 de biti, da' asta nu-i chiar de mirare atata timp cat uChip/htsoft nu le-au compilat pentru el.Deci, procesorul in sine / platforma hard n-are treaba. important e SO-ul. Parerea mea, normal. Link spre comentariu
Vizitator tyty Postat Aprilie 8, 2006 Partajează Postat Aprilie 8, 2006 Salutare, Am uitat sa mentionez ca am folosit WIN XP 64. Am sa fac teste si cu WIN XP 32 biti pe platforma de 64. Toate bune. Link spre comentariu
Vizitator VanHauser Postat Aprilie 12, 2006 Partajează Postat Aprilie 12, 2006 Conteaza doar sistemul de operare, poti sa ai si procesor pe 64 Kilobiti, daca ai Win pe 32 biti merge si IC-Prog si tot ce mai vrei. Cel putin la mine merge. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum