Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ICPROG vs platforma 64 biti

Vizitator tyty

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• pavcostel

1

• Liviu M

1

Vizitator VanHauser

IC-Prog sigur nu, metodele lui de aces la serial sunt fie direct (merge pe Win98) fie cu driver-ul propriu, care e pe 32 biti. Dar chiar ai nevoie de 64 biti ca sa programezi PIC-uri? :smt003

Link spre comentariu

IC-prog pentru XP are doua variante: direct I/O sau Windows API. Cinstit la mine merge pe XP, 32 biti cu Direct I/O, ca asa vrea Willem.Teoretic ar trebui sa ruleze intr-o forma sau alta, numai sa nu ai XP de 64 biti... sau cine stie ce emulator/driver.Cu stima,Costel

Link spre comentariu
Vizitator tyty

Salutare, multumesc pentru raspunsuri. M-am lamurit pina la urma . Am facut proba pe procesor de 64 biti: NU MERGE. Mai mult nici JAL- ul nu merge, nici HI-TECH. MPLAB si MPASM functioneaza. Toate bune

Link spre comentariu

La mine, AMD64 si windows pe 32 biti merg mplab si picl foarte bine. Problemele apar, probabil la windows-ul pe 64 de biti, da' asta nu-i chiar de mirare atata timp cat uChip/htsoft nu le-au compilat pentru el.Deci, procesorul in sine / platforma hard n-are treaba. important e SO-ul. Parerea mea, normal.

Link spre comentariu
Vizitator VanHauser

Conteaza doar sistemul de operare, poti sa ai si procesor pe 64 Kilobiti, daca ai Win pe 32 biti merge si IC-Prog si tot ce mai vrei. Cel putin la mine merge.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări