Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

telecomenzi pentru tv freedom si nokia

Postări Recomandate

Ce telecomanda imi recomandati pentru un televizor nokia oceanic (nu cunosc modelul deoarece nu mai are eticheta)care sa aibe si optiunea de cautare- memorare programe .si la un tv freedom model 4055txt ce telecomanda imi puteti recomanda?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• goe112goe

7

• misuraelectronic

3

• FLORIN IORDACHE

1

• palcu ion

1

Multumesc pentru raspunsul prompt Donmul Iordache ,referitor la tv nokia oceanic am inteles ca ar merge telecomanda p4089 insa nu ar avea optiunea de cautare -memorare programe sau sar face printr-o combinatie de taste ,nu inteleg ...care este adevarul? iar telecomanda de la freedom am incredere in Dumneavoastra si o comand.

Link spre comentariu

iar telecomanda de la freedom am incredere in Dumneavoastra si o comand.

... :ras: s-ar putea sa va luati o teapa de prima clasa si sa dati banii exact degeaba pe telecomanda aia ...! domnul florin iordache ofera informatii incomplete ...! tvc freedom-profilo , modelul 4055txt se fabrica sub 3 , ba chiar 4 sasie complet diferite... si , evident , cu 3 sau 4 telecomenzi diferite! unul este cu procesor sda205xy , al doilea este cu procesor st63xy , al treilea este cu procesor fr17 , iar al 4 lea este cu procesor pca84c ...! daca vreti sa va improprietariti cu telecomenzile corecte , nu dupa ureche , puneti mina si spuneti-ne ce procesoare are fiecare tvc din cele 2 ale dvs si gasim telecomenzile corecte :da
Link spre comentariu

Buna seara,am fost azi pe la bunici si am desfacut televizoarele si mi-am notat procesoarele.La tv freedom procesorul este: FR17TH V111 TF3094.1asa este inscriptionat pe procesor ,iar tv nokia oceanic este urmatorul procesor: NMP3-R01 G22EM9535Sper de data aceasta sa gasesc telecomenzile adegvate ,va multumesc anticipat.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări