dan cod Postat Februarie 9, 2012 Partajează Postat Februarie 9, 2012 Am inteles ca se poate piune android pe acest samsung care acum are Bada1.0.Stie cineva procedura? Link spre comentariu
joeoancea Postat Februarie 10, 2012 Partajează Postat Februarie 10, 2012 Din cate stiu eu, bada e soft proprietar samsung si a aparut inainte de android, la fel si telefonul, deci eu cred ca e improbabil sa poti pune android pe el Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 13, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2012 Am gasit cate ceva pe youtube ca s-ar putea dar neavand experienta in asa ceva nu vreau sa risc. Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 16, 2012 Autor Partajează Postat Martie 16, 2012 Revin cu acest telefon.Aveam sistem Bada 1.0 pe el si l-am resoftat la 1.2 cu care merge perfect.As avea nevoie de un bada 2.0 pentru S8500 dar care sa fie incercat si sa mearga bine.Am incercat cu cateva de pe net si nu merg bine dau unele erori suparatoare.Prin Samsung Kies nu pot face upgrade de soft. doar prin multiloader. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum