Vizitator nlszabolcs Postat Februarie 9, 2012 Partajează Postat Februarie 9, 2012 As avea nevoie de schema invertorului daca il are cineva sau unde l-as putea gasi.Am duse la el 5 din cele 12 IGBT-uri(2 puscate),o dioda de protectie,RHR30120,cele 2 punti de 35A/1200V.IGBTurile sint-SGW25N120(25A/1200V).Nu gasesc nici IGBT-uri,daca stie cineva unde s-ar gasi.Multumesc anticipat.Cu respect N.Lehel Link spre comentariu
philipo4you Postat Februarie 12, 2012 Partajează Postat Februarie 12, 2012 Cu parere de rau iti spun ca nu gasesti schema acestui aparat decit la nivel de schema bloc. Te pot ajuta cu numarul de telefon al unui amic care are ceva experienta capatata in decursul timpului in depanarea acestor aparate. Am sa caut in documentatia mea sa vad ce am si iti trimit. Link spre comentariu
Vizitator nlszabolcs Postat Februarie 13, 2012 Partajează Postat Februarie 13, 2012 Schema bloc o am,uite-o aici,http://www.site cu continut explicit.ro/3338151.3,dar ma interesa si schema in amanunte.Mersi oricum. Link spre comentariu
Vizitator simicot Postat Iunie 1, 2012 Partajează Postat Iunie 1, 2012 Daca te intereseaza kit IGBT format din 6 buc SGW25N120 gasesti la pretul de 300 Ron . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum