Vizitator recdiy Postat Februarie 9, 2012 Partajează Postat Februarie 9, 2012 APCC (Advance Photo Camera Control) acesta ar fi denumirea in engleaza. Este un aparat bazat pe un microcontroler atmega 328P si platforma open-source Arduino. APCC are mai multe functii: -fotografii temporizate (timelapse), de ex. se pot face sevente de poze la anumite intervale. -senzor intern de sunet si lumina (aparatul sau blitzul poate fi declansat la un fulger sau un pocnit) -are ceas intern RTC -se pot conecta senzori externi de tip analogic si digital, pentru a declansa aparaul foto sau blitzul -poate comanda aparate foto canon 400D si nikon 50D prin infrarosu. si multe alte chestii... Am facut un filmulet cu descrierea aparatului: http://www.apcc.tk/news/apcc-how-its-work-video Codul sursa, schema si mai multe poze puteti gasii pe situl meu http://apcc.tk Link spre comentariu
Vizitator recdiy Postat Februarie 10, 2012 Partajează Postat Februarie 10, 2012 Am atasat schema si codul sursa pentru acest proiect sper sa fie de folos.firmware_APCCS_31.ZIP Link spre comentariu
volhov Postat Februarie 10, 2012 Partajează Postat Februarie 10, 2012 Felicitari! Un proiect interesant (ca si celelalte de pe situl dvs. personal). Link spre comentariu
Vizitator recdiy Postat Februarie 11, 2012 Partajează Postat Februarie 11, 2012 Felicitari! Un proiect interesant (ca si celelalte de pe situl dvs. personal).multumec, mai am cateva in lucru sper sa le finalizez si sa le postez aici pe elforum. Link spre comentariu
Ticu Postat Februarie 25, 2012 Partajează Postat Februarie 25, 2012 Frumos lucrat. Se pare ca sunt niste probleme pe site-ul dv. fiindca antivirusul nu ma lasa sa intru in menu. Link spre comentariu
Vizitator recdiy Postat Februarie 27, 2012 Partajează Postat Februarie 27, 2012 Frumos lucrat. Se pare ca sunt niste probleme pe site-ul dv. fiindca antivirusul nu ma lasa sa intru in menu.Multumesc, dar nu cred sa fie vreo problema, doar continutul l-a considerat bitdefender a fii "daunator", fac un review pt un site care posibil sa fie scam...... (si aparea titlul acestuia) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum