mihai1979 Postat Februarie 8, 2012 Partajează Postat Februarie 8, 2012 va rog sa ma scuzati ,dar poate nu am postat unde trebuie .am si eu o problema :cry: . am inceput sa fac un montaj 3 in 1( esr metru lc metru si fregventmetru) dar nu gasesc prin toate "maimutele " mele un integrat logic(cred) ce se cheama 74ac132. va rog daca stiti cu ce a-si putea sa il inlocuiesc sa ma luminati si pe mine. va multumesc!!! Link spre comentariu
palcu ion Postat Februarie 9, 2012 Partajează Postat Februarie 9, 2012 corect este 74HC132 Link spre comentariu
mihai1979 Postat Februarie 9, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2012 multumesc ,dar.... cautind pe net se gaseste datasheetul pt 74ac132 dar si pt 74hc132. din cate am inteles eu de acolo nu prea ar fi identice(sau poate ma insel). poate reuseste cineva sa ma scoata din ceata. va multumesc!!! Link spre comentariu
Stefan Postat Februarie 9, 2012 Partajează Postat Februarie 9, 2012 AC-urile sunt mai rapide ca HC-urile dar configuratia interna si functiile indeplinte (NAND TS) sunt identice, probabil o sa conteze doar pentru partea de frecventmetru. Nu ne arati si noua schema? Link spre comentariu
mihai1979 Postat Februarie 9, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2012 " sa"rna " sefu !!! desigur ca va pun si dvs la dispozitie schema .cred ca oricum se stie de ea. aici sint toate informatiile . poftim linkul : http://kripton2035.free.fr/LCR%20meters ... rmicr.html va multumesc!!! Link spre comentariu
Stefan Postat Februarie 10, 2012 Partajează Postat Februarie 10, 2012 Nu sunt sef! Uite aici un tabel de pe Wikipedia: Link spre comentariu
mihai1979 Postat Februarie 10, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2012 un mod de a zice"sefu".oricum cred ca la capitolul virsta si experienta sinteti un pic mai avansat decit mine,deci => "sefu". multumesc pt informatiile postate. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum