Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Constructie amplificator cu bipolari bd911/bd912

Vizitator alexghn

Postări Recomandate

Aceasta este schema originala a lui ELLIOT , si un cablaj facut de mine .Cine doreste sa-l construiasca sa mai verifice inca o data cablajul si sa-mi ceara sa-l postez in pdf. Succes!Am facut confuzie intre p03 si p3a ...! dar daca doriti sa construiti p3a-ul va stau la dispozitie cu cablajul in PDF. !In loc de bc556 pune 2sa970!

Salut Vreau eu cablajul in format pdf , daca esti amabil.Multumesc
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator alexghn

Greseli de amplasare a pieselor, scurtcircuit accidental la lipirea componentelor, componente neverificate inainte de montare, ...neatentie.

este pisibil sa se fi ars finali si prefinali?
Link spre comentariu

Ai folosit cablajul proiectat de mine sau cele sugerate de ceilalti colegi?In orice caz, verifica f atent dispunerea componentelor pe placa, asigura-te ca ai montat totul asa cum trebuie, compara cu schema sa fii sigur ca nu-s diferente, asigura-te ca ai pus tranzistorii asa cum trebuie, masoara fiecare componenta ce o pui pe placa si apoi refa testele.

Link spre comentariu
Vizitator alexghn

Cablajul folosit de mine a fost gasit in sesctiunea scheme amplificatoare...un canal functioneaza perfect altul nu cred ca am sa fac inca un cablaj si am sa il construiesc din nou

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări