flores72 Postat Februarie 9, 2012 Partajează Postat Februarie 9, 2012 Aceasta este schema originala a lui ELLIOT , si un cablaj facut de mine .Cine doreste sa-l construiasca sa mai verifice inca o data cablajul si sa-mi ceara sa-l postez in pdf. Succes!Am facut confuzie intre p03 si p3a ...! dar daca doriti sa construiti p3a-ul va stau la dispozitie cu cablajul in PDF. !In loc de bc556 pune 2sa970!Salut Vreau eu cablajul in format pdf , daca esti amabil.Multumesc Link spre comentariu
zal Postat Februarie 9, 2012 Partajează Postat Februarie 9, 2012 Mă apucasem să redesenez schema cu modificările necesare, dar renunţ, e inutil. Link spre comentariu
Vizitator cyp Postat Februarie 10, 2012 Partajează Postat Februarie 10, 2012 Scuze de intarziere , dar in Buzau se munceste foarte mult la deszapezire !Va rog sa verificati inca o data cablajul !Succes! Link spre comentariu
Adrian_BBS Postat Februarie 10, 2012 Partajează Postat Februarie 10, 2012 uite si o varianta de cablaj, facut mai in graba la schema de mai jos (fig.1a) http://sound.westhost.com/project03.htm Link spre comentariu
Vizitator alexghn Postat Februarie 28, 2012 Partajează Postat Februarie 28, 2012 Am terminat montajele de facut dar la unul dintre ele am o problema ....imi da tensiune continua pe iesire...ce ar putea fi in neregula? Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 28, 2012 Partajează Postat Februarie 28, 2012 Greseli de amplasare a pieselor, scurtcircuit accidental la lipirea componentelor, componente neverificate inainte de montare, ...neatentie. Link spre comentariu
Vizitator alexghn Postat Februarie 28, 2012 Partajează Postat Februarie 28, 2012 Greseli de amplasare a pieselor, scurtcircuit accidental la lipirea componentelor, componente neverificate inainte de montare, ...neatentie.este pisibil sa se fi ars finali si prefinali? Link spre comentariu
Marian Postat Martie 1, 2012 Partajează Postat Martie 1, 2012 Ai folosit cablajul proiectat de mine sau cele sugerate de ceilalti colegi?In orice caz, verifica f atent dispunerea componentelor pe placa, asigura-te ca ai montat totul asa cum trebuie, compara cu schema sa fii sigur ca nu-s diferente, asigura-te ca ai pus tranzistorii asa cum trebuie, masoara fiecare componenta ce o pui pe placa si apoi refa testele. Link spre comentariu
remus68 Postat Martie 1, 2012 Partajează Postat Martie 1, 2012 Adica verifica exact ce am aratat mai sus, inca de acum doua zile. Link spre comentariu
Vizitator alexghn Postat Martie 2, 2012 Partajează Postat Martie 2, 2012 Cablajul folosit de mine a fost gasit in sesctiunea scheme amplificatoare...un canal functioneaza perfect altul nu cred ca am sa fac inca un cablaj si am sa il construiesc din nou Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum