alexy Postat Februarie 8, 2012 Partajează Postat Februarie 8, 2012 Schimbarea , 4 boxe Unitra 140W ,pe 2 boxe " Cerwin Vega VE-15 " , vreau sa aud si parerea voastra Link spre comentariu
CBI Postat Februarie 9, 2012 Partajează Postat Februarie 9, 2012 eu as zice ca daca unitrele sunt in stare buna,NU sau cel mult 2 pe doua,nu 4 pe 2 Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 9, 2012 Partajează Postat Februarie 9, 2012 Eu as ramine cu polonezele... Link spre comentariu
adrian lucian Postat Februarie 10, 2012 Partajează Postat Februarie 10, 2012 Accidental mi-au trecut prin mina Cerwin CLS 15 si cls 10. Ieftine si de bubuiala, cutiile subtiri si usurele, filtre minimale, cablate cu firicele de 0,5 mm2, pacat de sasiul de aluminiu turnat al wooferului, bobina cu D mic, suspensii de poliuretan cu porozitate mare (trece aerul prin ea). Sunet colorat si neintegrat intre traductoare, fiecare cu treaba lui, inaltele cam in fata , tipate si cu gaura catre medii. Parerea mea. Au potential de tuning, cu 4-5oo ron in plus pot fi puse in liga imediat superioara. Si cu ajutorul unor prieteni buninteles. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum