Vizitator vali123 Postat Februarie 8, 2012 Partajează Postat Februarie 8, 2012 vreau sa construiesc un aparat de sudura si am nevoie de un miez cu sectiunea de minim 40 centrimetri patrati cine ma poate ajuta cu un miez la un pret decent? Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 8, 2012 Partajează Postat Februarie 8, 2012 Salut,care e pretul decent la care te-ai gindit?Am demontat un traf. de sudura chinezesc(are carcasa ,ventilator de racire,butoane,releu termic pe miez,cable) pentru a-i schimba primarul(facut dintr-un conductor ca aluminiu emailat ) cu conductor din cupru astfel sa nu se mai incalzeasca si am renuntat la modificare datorita pretului conductorului. Link spre comentariu
Vizitator vali123 Postat Februarie 9, 2012 Partajează Postat Februarie 9, 2012 ce sectiune are miezul?Secundarul cu ce e bobinat? Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 9, 2012 Partajează Postat Februarie 9, 2012 Poze cu transformatorul.secundarul e bobinat cu conductor de Al.Cotele:inaltime=175mm,latime=130mm,grosime pachet tole=57mm.Miezul a avut cite o bavura de sudura(care a fost taiata cu polizorul unghilar)in ambele margini (la montarea definitiva se va resuda). Link spre comentariu
Vizitator vali123 Postat Februarie 10, 2012 Partajează Postat Februarie 10, 2012 Sectiunea miezului e prea mica pentru ce vreau eu sa fac.Am nevoie de o sectiune de 40-50 cm patrati. Link spre comentariu
Vizitator Costel Stefanica Postat Februarie 10, 2012 Partajează Postat Februarie 10, 2012 ati reusit sa dati traful?daca nu spuneti un pret ptr el Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 10, 2012 Partajează Postat Februarie 10, 2012 Adevarat ca sectiunea pare mica( conteaza calitatea tolei ) dar s-a sudat cu el cu electrod de 2,5,fiind construit economic cu ventilatie fortata.Modificat cu bobinaj de cupru ,calculat nr.de spire corect,poate functiona mai bine . Link spre comentariu
mihaighe Postat Februarie 10, 2012 Partajează Postat Februarie 10, 2012 Adevarat ca sectiunea pare mica( conteaza calitatea tolei ) dar s-a sudat cu el cu electrod de 2,5,fiind construit economic cu ventilatie fortata.Modificat cu bobinaj de cupru ,calculat nr.de spire corect,poate functiona mai bine .Mai mult nu poate ,a fast bobinat cu al din considerente econonice ,daca pui cupru la sectiunea aia nu scoti mai mult.Am avut pe mana vreo 3 bucati de astea si am incercat toate combinatiile posibile inclusiv variator de tensiune pe primar si redresare in secundar,atat poate (2,5 mm tras de par) si nimic mai mult.De remarcat ca datorita suntului magnetic cu electrozi de 2 mm la tabla subtire merge perfect. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum