Mouser Postat Martie 30, 2006 Partajează Postat Martie 30, 2006 cum modific grosimea la routes cand dau la auto routing ca sunt prea subtiri pt metoda cu fieru de calcatms mult Link spre comentariu
niq_ro Postat Aprilie 5, 2006 Partajează Postat Aprilie 5, 2006 o sa vezi diferentele din imaginile atashate...da' nu vad de ce sa lucrezi cu autoroute..tot ce-si face omu' cu mana lui e mai bun :partyman:PS: Eagle are (si) HELP :prayer: Link spre comentariu
mitescu Postat Aprilie 5, 2006 Partajează Postat Aprilie 5, 2006 Daca te referi la latimea traseului (With) procedura este urmatoarea:Cazul 1 , cand cablajul nu este rutat, in menu , la EDIT se afla sectiuneaNET CLASSES, unde se stabilesc dimensiunile traseelor , distanta dintre doua trasee si marimea gaurilor de trecere(atentie drill, nu a padurilor). In continuare poti defini mai multe clase de trasee, fiecare cu denumirea lui. Schimbarea calselor se poate face pe schema cu scula CHANGE >> CLASS >> denumire clasa , si click pe semnalele dorite ptr clasa respectiva.In board se aplica aceeasi procedura dar pe trasee si/sau UNROUTED. La autoroute programul va tine sema de clasele astfel definite.Cazul 2 , cand cablajul este gata rutat se ia scula CHANGE >> WITH>> marimea dorita, si se schimba fiecare segment de traseu in parte cu click pe el. Link spre comentariu
Mouser Postat Aprilie 5, 2006 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2006 ms mnult..prima metoda ma interesa dar eram total in plop..aa si am citit helpul si l-am razcitit si nu am vazut unde scria treaba aia...multumesc ca mati ajutat :partyman: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum