Mouser Postat Martie 30, 2006 Partajează Postat Martie 30, 2006 are cineva schema la un asemenea amplificator ca nush la cat tre sal alimentez :( Link spre comentariu
adi_0106 Postat Martie 30, 2006 Partajează Postat Martie 30, 2006 are cineva schema la un asemenea amplificator ca nush la cat tre sal alimentez :(saracul tda2005 scote 20 W in punte pe 4 ohmi sau 2 x 10 W pe 2 ohmiai mai jos datasheetul integratului unde gasesti tot ce iti trebuie Link spre comentariu
niq_ro Postat Martie 30, 2006 Partajează Postat Martie 30, 2006 pentru inceput studiaza http://wwww.ges.cz/sheet/t/tda2005.pdf ca tensiuni de alimentare...si ce caracteristici are... Link spre comentariu
Mouser Postat Martie 30, 2006 Autor Partajează Postat Martie 30, 2006 ms mult de tot...si eu care speram ca are 100 w :( tre sa ma duc sa iau schema de principiu la ala care mi lo dat ca nu gasesc schema ca habar nam undes iesirile si intrarile.. prost mai sunt... editat postul de niq_ro, prin unirea a 2 consecutive :goodman: Link spre comentariu
niq_ro Postat Martie 30, 2006 Partajează Postat Martie 30, 2006 tre sa ma duc sa iau schema de principiu la ala care mi lo dat ca nu gasesc schema ca habar nam undes iesirile si intrarile.. prost mai sunt...pai nu citesti in ce-ti indicaram noi?sunt schemele tipice de aplicatie, cu cablaje cu totPS: citeste inainte ce ti se indica apoi scrie si asta nu ca la mirc, gandeste-te inainte..apoi dai EDIT la post daca vrei sa completezi ceva Link spre comentariu
Mouser Postat Martie 30, 2006 Autor Partajează Postat Martie 30, 2006 gata capisci..deci deacu tre sami caut un amp calumea....si apropo..numi dati in cap ca nu stiu... ar fi vreo schema la vreun amp de 2x100 care sal pot alimenta(cu 12 v) la o sursa atx care scoate vreo 18-20 amperi?pardonatimi necunoasterea..dar ce sa fac va enervez..dar daca nam pe cine santreb Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Martie 30, 2006 Partajează Postat Martie 30, 2006 la 12V nu scoti cu nimic 100W Link spre comentariu
costy Postat Martie 30, 2006 Partajează Postat Martie 30, 2006 1 nu o sa faca fata sursa2 pt casa e mult prea mult 2x100W3 daca e pt masina,sunt surse s ridicatoare Link spre comentariu
Mouser Postat Martie 30, 2006 Autor Partajează Postat Martie 30, 2006 aham...ms mult ..raman dator co bere :partyman: macar stiu acuma ca tre sami caut un amp serios :smt022 ...sper sa gasesc unu cu cablaj si schema tot tot tot...care sa nu ma usture prea tare la buzunar...ca deabia am in constructie unu de 30 si ma costa oleak...dar astai viatza..cand vrei scula dai banu..da creca mai bine il cumpar direct din magazin ca nu am vazut amp de 100 la care sa se dea si cablaju ca cu eagle..nush cum sa fac sa fie mai groase cablajele la auto routing... :smt022 imi pare rau ca vam enervat cu prostia mea dar tre sa intreb si eu pe cineva Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum