Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amp audio 100w cu tda 2005

Mouser

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mouser

4

• niq_ro

2

• adi_0106

1

• costy

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

are cineva schema la un asemenea amplificator ca nush la cat tre sal alimentez :(

saracul tda2005 scote 20 W in punte pe 4 ohmi sau 2 x 10 W pe 2 ohmiai mai jos datasheetul integratului unde gasesti tot ce iti trebuie
Link spre comentariu

ms mult de tot...si eu care speram ca are 100 w :(

tre sa ma duc sa iau schema de principiu la ala care mi lo dat ca nu gasesc schema ca habar nam undes iesirile si intrarile.. prost mai sunt...

editat postul de niq_ro, prin unirea a 2 consecutive :goodman:

Link spre comentariu

tre sa ma duc sa iau schema de principiu la ala care mi lo dat ca nu gasesc schema :d ca habar nam undes iesirile si intrarile.. prost mai sunt...

pai nu citesti in ce-ti indicaram noi?sunt schemele tipice de aplicatie, cu cablaje cu totPS: citeste inainte ce ti se indica apoi scrie si asta nu ca la mirc, gandeste-te inainte..apoi dai EDIT la post daca vrei sa completezi ceva
Link spre comentariu

gata capisci..deci deacu tre sami caut un amp calumea....si apropo..numi dati in cap ca nu stiu... ar fi vreo schema la vreun amp de 2x100 care sal pot alimenta(cu 12 v) la o sursa atx care scoate vreo 18-20 amperi?pardonatimi necunoasterea..dar ce sa fac va enervez..dar daca nam pe cine santreb :d

Link spre comentariu

aham...ms mult ..raman dator co bere :d :partyman: macar stiu acuma ca tre sami caut un amp serios :smt022 ...sper sa gasesc unu cu cablaj si schema tot tot tot...care sa nu ma usture prea tare la buzunar...ca deabia am in constructie unu de 30 si ma costa oleak...dar astai viatza..cand vrei scula dai banu..da creca mai bine il cumpar direct din magazin ca nu am vazut amp de 100 la care sa se dea si cablaju ca cu eagle..nush cum sa fac sa fie mai groase cablajele la auto routing... :smt022 imi pare rau ca vam enervat cu prostia mea dar tre sa intreb si eu pe cineva :d

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări