ciresel27 Postat Februarie 8, 2012 Partajează Postat Februarie 8, 2012 buna ziua tuturor! Am primit se la cineva o imprimanta de la cineva,deci nu i stiu istoria ei.totul este bine dar foile le scoate cu dung..(am pus si poze)Am desfacut cartsusul si l am curata complet cu alcool izopropilic ,dar e la fel.filmul de unde m am inspirat e asta .singurul lucru care mi s a parut suspect au fost niste dungi pe cilindrul cel subtire de cauciuc dar nu cre ca i de la el pt l am pus invers(este simetric) si dungile au ramas totusi pe aceeasi parte.ce ar mai putea fi?cilindrul cel verde?dar cum as putea sti ca i el defect? Link spre comentariu
ciresel27 Postat Februarie 8, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2012 am inchis imprimanta fortat in timp ce imprima o foaie..am facut si poze.. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 8, 2012 Partajează Postat Februarie 8, 2012 Buna seara ! Cu alt cartus ati incercat ??Astept !!! Link spre comentariu
ciresel27 Postat Februarie 8, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2012 din pacate nu am alt cartus! Link spre comentariu
worker Postat Februarie 8, 2012 Partajează Postat Februarie 8, 2012 trebuie schimbate consumabilele. cilindrul si lamela. Link spre comentariu
Vizitator sorinmatei Postat Februarie 23, 2012 Partajează Postat Februarie 23, 2012 trebuie schimbate consumabilele. cilindrul si lamela.Corect. Schimba lamela de curatare, asta trecand peste ideea ca a fost golit rezervorul de reziduu. Multi incarca tonere fara a goli reziduul, iar acesta se depune pe cilindru. Du cartusul la curatat la o firma ce se ocupa de subiect.Stima! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum