nicolae57 Postat Februarie 11, 2012 Partajează Postat Februarie 11, 2012 Felicitari!Se pare ca ai reusit.Nu-i musai soc de filtraj,merge si cu rezistenta,numai ca trebuie sa masori niscai curenti si sa o dimensionezi corespunzator.Nu o plasa sub sasiu,trebuie amplasata undeva deasupra pentru a evita supraincalzirea altor componente.Asteptam poze cu aparatul asamblat. Link spre comentariu
Den Postat Februarie 11, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2012 Inca nu am transformator de iesire bun,si pana nu am,degeaba pun rezistenta,ca se schimba toate tensiunile cand il pun.Un singur transformator de iesire bun pastrasem prin casa,iar acum de bine ce l-am pus nu-l mai gasesc... Oricum,m-am uitat bine prin carcasa,nu exista nici un suport de prindere pt. transformatorul de iesire,deci sigur se prindea cumva de difuzor.De dat gauri in carcasa e exclus,asa ca trebuie sa improvizez ceva.Am gasit o poza de aproape la un aparat asemanator: http://www.oldradio.hu/Pics/Mende/mende_195w-04.jpg Link spre comentariu
nicolae57 Postat Februarie 12, 2012 Partajează Postat Februarie 12, 2012 Asa este,transformatorul este montat pe difuzor si daca maresti putin ultima fotografie postata, ai sa constati ca electroliticul din sursa este 2x8mF dar asa cum ai banuit, minusul nu este comun. Link spre comentariu
Den Postat Februarie 12, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2012 Pana la urma i-am pus capac. Nu am avut curaj sa ma ating de panza de la difuzor,doar am aspirat. Si un mic videoclip: KJdplMmBPnE Link spre comentariu
nicolae57 Postat Februarie 13, 2012 Partajează Postat Februarie 13, 2012 Felicitari domnule,ai un aparat functional si foarte bine conservat.Caseta arata foarte bine la fel si interiorul, poate cu timpul vei gasi si un difuzor original. Link spre comentariu
viopa Postat Februarie 14, 2012 Partajează Postat Februarie 14, 2012 Felicitari si din partea mea! Frumos .Daca au fost schimbati condensatorii de filtrare, este bine sa fie introdusi in cei vechi. Cu conditia sa fi existat pe sasiu . Daca nu, poate in timp, apar la fel de vechi si se rezolva problema. Parca este pacat sa se vada la un aparat vechi, codensatoare noi.La fel ar trebui schimbata si rezistenta din ceramica, cu una mai veche.Inca o data felicitari! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum