Eusebiu Angelescu Postat Februarie 8, 2012 Partajează Postat Februarie 8, 2012 Buna ziua. Va rog daca se poate un manual service pentru batranul E0507... sau macar daca stiti de unde se poate descarca .multumesc Link spre comentariu
Kosmin Postat Februarie 8, 2012 Partajează Postat Februarie 8, 2012 Parca era postat si aici la amc-uri manualul lui E0507. Oricum va spun din start, daca aveti nevoie de schema etajului final, nu are rost sa mai cautati manualul pt ca nu include acea schema. Etajul final=placa P4 (aia cu un AO, 2 BD-uri si 6 trz cu radiatoarele cilindrice).Tin minte ca sursa avea 5 tensiuni fiecare stabilizata separat, +5v; +/-15V; +/-25V.Al dvs ce problema are? Link spre comentariu
Eusebiu Angelescu Postat Februarie 8, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2012 Exact pe sursa ...si am gasit cateva condensatoare tantal in scurt....boala lor...Oricum as fi vrut sa vad mai mult partea de conectare intre placi... PS: nu mai sunt postate ...dupa "incidentul" de anul trecutMultumesc mult Link spre comentariu
Kosmin Postat Februarie 9, 2012 Partajează Postat Februarie 9, 2012 In schema sursei avea un beta723 pt stabilizare 5v si apoi pt celelalte tensiuni niste operationale folosite ca amplif-uri de eroare, dar cred ca romanii si-au zis ca fiind prea evidenta si simpla solutia designerilor au folosit comparatoru din fiecare beta723....Am gasit prin arhiva 2 poze cu sursa: Pe pinii celor 2 mufe ar trebui sa fie -25V , -15V , 0V , +5V , +15V , +25V . Verificati diodele redresoare, amplasate pe o alta placuta, si apoi electroliticii responsabili cu filtrajul de sub placa cu stabilizatoare (asta se poate face cu placa cu stabilizatoarele scoasa). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum