Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

E507

Eusebiu Angelescu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Kosmin

2

• Eusebiu Angelescu

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Parca era postat si aici la amc-uri manualul lui E0507. Oricum va spun din start, daca aveti nevoie de schema etajului final, nu are rost sa mai cautati manualul pt ca nu include acea schema. Etajul final=placa P4 (aia cu un AO, 2 BD-uri si 6 trz cu radiatoarele cilindrice).Tin minte ca sursa avea 5 tensiuni fiecare stabilizata separat, +5v; +/-15V; +/-25V.Al dvs ce problema are?

Link spre comentariu

Exact pe sursa ...si am gasit cateva condensatoare tantal in scurt....boala lor...Oricum as fi vrut sa vad mai mult partea de conectare intre placi... PS: nu mai sunt postate ...dupa "incidentul" de anul trecutMultumesc mult

Link spre comentariu

In schema sursei avea un beta723 pt stabilizare 5v si apoi pt celelalte tensiuni niste operationale folosite ca amplif-uri de eroare, dar cred ca romanii si-au zis ca fiind prea evidenta si simpla solutia designerilor au folosit comparatoru din fiecare beta723....Am gasit prin arhiva 2 poze cu sursa:

Posted Image Posted Image

Pe pinii celor 2 mufe ar trebui sa fie -25V , -15V , 0V , +5V , +15V , +25V . Verificati diodele redresoare, amplasate pe o alta placuta, si apoi electroliticii responsabili cu filtrajul de sub placa cu stabilizatoare (asta se poate face cu placa cu stabilizatoarele scoasa).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări