Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema ciudata monitor LCD

alexcristi

Postări Recomandate

Am un monitor LCD Videoseven L17FM 17" . Merge forte bine. Dar am urmatoarea problema: seara scot monitorul din priza fara sa il sting de la buton(cablul de curent de la monitor nu se misca deoarece scot prelungitorul cu totul di priza).Monitorul se alimenteaza cu cablu simplu nu cu transformator.. Dimineata cand il bag inapoi in priza nu se aprinde. Il tin in priza intre 5 si 10 minute , apoi scot cablul de curent din spate , il bag inapoi si se aprinde.La mine in camera e trecere ''brusca'' -sa zic asa- de temperatura. Seara e cald , dimineata rece:). Ce poate sa fie de vina?. Nu are condensatori umflati. Nu am aparat foto ...Am gasit o poza pe internet cu placa din el ...o postez aici

post-63947-139829382093_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 34
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alexcristi

17

• raileanu florin

8

• dan cod

4

• danb1974

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

am aprins azi monitorul. nu mergea butonul de reglaj volum . l-am scot din priza. l-am bagat din nou si si-o revenit. acuma merg toate butoanele. nu e de la buton problema. condensatorii nu am reusit sa ii verific deoarece nu am facut inca rost de aparat de masura. ma intreb eu acuma dupa faza cu butonul tot condensatorii sa fie de vina?

Link spre comentariu

deci: dimineata cand incerc sa il aprind nu se aprinde nici ledul.tastele sunt ok. am schimbat condensatorul albastru -mare :) din imagine. e de 82uf 450v. cel nou e de 100uf 400v. se pare ca merge. o sa vad si dimineata . revin cu informatii

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări