soulraven Postat Februarie 7, 2012 Partajează Postat Februarie 7, 2012 salut, de curand mi-am montat o centrala termica Motan Kstart, si am observat ca pe placa de baza se gaseste un port serial RS232, specificat si in manualul de utilizare. Aveti idee ce date ies pe acel port?s-a mai legat cineva la vre-o placa de baza de centrala termica sa citeasca ce iese pe acel port serial? Link spre comentariu
DonNCSS Postat Februarie 7, 2012 Partajează Postat Februarie 7, 2012 Portul acela se foloseste de catre cei de la sevice pt. a accesa datele din senzorii centralei,mai bine zis pentru a gasi cate o buba dinaia rea. Link spre comentariu
soulraven Postat Februarie 7, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2012 ma gandeam ca este pentru service, dar se poate citi din el temperaturile pentru ACM si Termo?are cineva un dump de pe un asemena port? Link spre comentariu
DonNCSS Postat Februarie 7, 2012 Partajează Postat Februarie 7, 2012 cu programe specializate si cu multa rabtare le poti accesa si tu de pe pc Link spre comentariu
soulraven Postat Februarie 7, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2012 si asta stiam.....sunt curios doar daca cineva a incercat si a reusit sa citeasca ceva RAW direct din port si cum arata un log dump direct din serial Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum