nelutuPO Postat Februarie 7, 2012 Partajează Postat Februarie 7, 2012 Sunt nou pe acest forum si va rog un sfat; am doua boxe OPERA 300 (300 W si 8 Ohmi )pe doua cai made in Italy cu dif de bass -db Technologies ,cod ZYD385B-8-2, drivere RCF. Necazul meu care este : la o boxa nu imi funct driverul dar este bun si am filtru -PST 323 compus din citeva cond, rez si 2 bobine mari. La iesirea spre Twitwer am o rezist si o alta piesa inseriata dar aceasta din urma este sparta nu se cunoaste valoare si are scris pe placa VR1. Este ceva micut gen condesator ceramic . Are cineva idee ce este sau o schema ptr acest filtru ? Stima Link spre comentariu
Vizitator Mordor Postat Februarie 7, 2012 Partajează Postat Februarie 7, 2012 PAi daca ai 2 boxe si la una nu vezi componentele,desfa-o pe cealalta... Link spre comentariu
ex.escu Postat Februarie 7, 2012 Partajează Postat Februarie 7, 2012 Piesa respectiva servea (probabil) la protectia tweeter-ului;comandati una identica. Link spre comentariu
nelutuPO Postat Februarie 7, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2012 pai nu stiu ce sa comand, nu este scrisa nici o valoare pe piesa defecta , iar la celalalt filtru rasina acopera in totalitate piesa.Stima Link spre comentariu
Shambala Postat Februarie 7, 2012 Partajează Postat Februarie 7, 2012 Probabil este un polyswitch, dar cel mai bine este sa pui cateva poze.Daca stii pune si un link catre pdf-ul boxelor. Link spre comentariu
nelutuPO Postat Februarie 7, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2012 Nu am gasit pe net nimic despre aceste boxe OPERA 300 si ramine sa fac ceva poze sa le pn pe forum. Si pe mine m-ar interesa achema dar nik pe gogu. Link spre comentariu
CBI Postat Februarie 8, 2012 Partajează Postat Februarie 8, 2012 -poze la filtru cu zona care contine acea piesa -daca este polyswitch,momentan se poate sunta ca merge si fara el -inlocuit cu altul echivalent(in fctie de ce putere intra in partea de inalte),in pricipiu unul de 0,5-0,7A ar ajunge -locatia la profil,poate este cineva din zona care te poate ajuta la fata locului Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum