Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sistem avarie

Vizitator gogutz

Postări Recomandate

Vizitator gogutz

salutare baieti, in primul rand sa va explic problema mea: locuiesc la 15 km de bucuresti si incalzirea locuintei o fac cu o centrala pe lemne care are o pompa de recirculare de 100w, penele de curent sunt tot mai dese si pe perioade lungi de timp, deci trebuiesc o sursa de energie bazata pe acumulatori ca sa pot incalzi pe durata noptii cand nu pot sti daca e pana de curent sau nu si sa pormesc generatorul(am unul). am vazut pe forumuri destule topicuri dar ce implicau un ups, eu am citit despre sistemul realizat de altcineva ce implica un redresor auto 220v>12V, acumulator auto si un invertor 12v>220v . nelamurirea mea este in felul urmator : cum stie sistemul ca s-a oprit curentul electric si sa se treaca pe alimentarea de la acumulatori si invers cand revine sistemul sa opreasca alimentarea dar sa incarce acumulatorul ? :jytuiyu

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dr.L

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Cu un releu,conectat la priza. Cand e alimentat,cupleaza niste contacte,cand e deconectat,cupleaza altele,ca orice releuDaca tot ai vazut pe undeva discutia,de ce nu postezi acolo? :nas:

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări