procudin Postat Februarie 7, 2012 Partajează Postat Februarie 7, 2012 Pioneer XD-Z53T, am problema la partea de amplificare , un canal merge perfect, celalalt merge 2-3 secunde apoi se aude mai incet si cu un bzzzz.... cand imping radiatorul in jos, inspre cablaj, isi revine iar cand i dau drumu , se aude prost din noi, nu are contacte imperfecte, stk-ul este original. Stie cineva ce ar putea avea?Multumesc Link spre comentariu
Mihai85 Postat Februarie 7, 2012 Partajează Postat Februarie 7, 2012 refa cu atentie lipiturile mai ales din zonele fierbinti. foloseste o lupa. spor la treaba! Link spre comentariu
procudin Postat Februarie 7, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2012 multumesc mult, la asta ma gandeam si eu dar trebe sa desfac o gramada din el Link spre comentariu
procudin Postat Februarie 7, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2012 Sa rezolvat, problema era la stk, avea multe picioruse rupte de la jumatate, le-am lipit si acum functioneaza perfect.Probleme insa mai sunt, 1 ar fii ca nu am butonul potentiometru, 2 lipsesc multe piese de la partea de cd , daca are cineva piese pentru acest model sa-mi raspunda pe pmmultumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum