radudd Postat Februarie 7, 2012 Partajează Postat Februarie 7, 2012 Buna ziuaPrecizez de la bun inceput am cunostinte mediocre in electronica.Am un mic aparat pentru masaj, care este alimentat exclusiv de la baterii - 2 x 1,5VEste vorba de baterii cilindrice din cele mai mari (groase).As vrea sa-l alimentez cu un alimentator.Am un alimentator, dar tensiunea de iesire este de 12V cu 200mA.Ce trebuie sa pun in serie (pe unul dintre fire - probabil o rezistenta) - ce valoare ?Cum arata o astefel ce rezistenta - am ceva prin casa - de 1K, 10K - tip pastila de culoare cafeniu- maronie.Amperajul are o valoare buna ?Multumesc. Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 7, 2012 Partajează Postat Februarie 7, 2012 Prima data trebuie sa vezi consumul aparatului si apoi se calculeaza valoarea rezistentei si watajul. Link spre comentariu
radudd Postat Februarie 7, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2012 Cum pot sa verific acest consum, pentru ca nu am baterii si nici nu vreau sa-l demontez.Ce consum poate avea acel motoras, care se alimenteaza cu curent de 3V, provenit de la 2 baterii obisnuite. Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 7, 2012 Partajează Postat Februarie 7, 2012 E greu de spus consumul fara sa masori probabil cateva sute de mA dar cat exact nu poti ghici. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum