Vizitator bogdan_2012 Postat Februarie 7, 2012 Partajează Postat Februarie 7, 2012 sal am si eu un nokia 1208 a luat o cazatura mai serioasa si de atunci nu mai merge decat se aprinde lumina la el. Se mai poate face ceva la el ? Link spre comentariu
djdansmart Postat Februarie 7, 2012 Partajează Postat Februarie 7, 2012 Pai de ce nu mergi la un service sa vezi daca mai poate fi reparat? Ce raspuns sa iti dam noi atat timp cat telefonul e in mana ta? Ca doar nu ghicim in stele daca mai poate fi facut sau nu..mergi la un service si vezi ce ti se spune,in iurma socului se pot intampla atatea...! Unii puneti niste intrebari tare ciudate.. Link spre comentariu
Vizitator bogdan_2012 Postat Februarie 7, 2012 Partajează Postat Februarie 7, 2012 telu nu il mai folosesc demult dar ziceam ca poate a mai patit cineva asa ceva si nu este ceva complicat la el si as pute sa imi bag eu mana prin el cu ajutorul vostru . ms Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 7, 2012 Partajează Postat Februarie 7, 2012 telu nu il mai folosesc demult dar ziceam ca poate a mai patit cineva asa ceva si nu este ceva complicat la el si as pute sa imi bag eu mana prin el cu ajutorul vostru . msFiind vorba de un soc mecanic: - probezi cu un lcd bun - refaci lipiturile la D7402,D2901,D7400 - îi scrii un nou firmware Service Manual. Baftă! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum