amatorul Postat Februarie 6, 2012 Partajează Postat Februarie 6, 2012 acum ceva timp cand am vrut sa alimentez un motor pas cu pas prin portul paralel am reusit sa ard trei dintre pinii acestuia, mai precis 2,3,4.ii mai pot recupera intr-un fel sau trebuie sa iau alta placa de baza? Link spre comentariu
worker Postat Februarie 6, 2012 Partajează Postat Februarie 6, 2012 nu prea ai sanse sa recuperezi portul. dar poti sa instalez altul pe PCI. Asta in cazul cand ai PC.daca ai laptop poti folosi un port extern PCMCIA sau express card. Link spre comentariu
amatorul Postat Februarie 7, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2012 am pc nu laptop dar daca instalez altul o sa mai mearga acelasi program? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 7, 2012 Partajează Postat Februarie 7, 2012 Va salut ! Eu asi zice sa va luati un cablu usb-paralel. Succes !! Link spre comentariu
worker Postat Februarie 7, 2012 Partajează Postat Februarie 7, 2012 adaptorul USB Paralel este o solutie. Partea proasta este ca nu te poti juca cu el mai ales daca ai nevoie de el bidirectional. Solutia cea mai sigura si fara batai de cap este un modul PCI- paralel cu unul din acesta sigur o sa mearga aplicatia. are ECP, EPP si SPP. http://www.ambery.com/hipapopcipri.html Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum