Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Conectare Amplificator

Vizitator florian666

Postări Recomandate

Vizitator florian666

Salut.

Inca de la inceput va rog sa-mi scuzati termenii non-conventionali pentru intebarile mele...

Am pe un golf 3 , un player auto Panasonic RDL25 (35w x 4) . si mi-am achizitionat un subwoofer de 65 RMS . Bun , nu se aude cine stie ce acum cat l-am legat direct la una din iesirile audio,insa mi-am facut comanda de un amplificator pentru actionare tuburi de bass http://www.4tuning.ro/magazin/amplificatoare-multicanal-176/amplificator-auto-bx-1065-id-38006.html . Dupa mine consider ca e numai bun ...

Insa intrebarea mea este urmatoare: Firul de la borna + (12v) care il trag pana in spate la amplificator,mai are nevoie de siguranta DACA amplificatorul are deja montata o siguranta de 15 ? :nas: http://arch2.okr.ro/auctions.v3/700_700/2011/09/05/7/c/629883903297002647912322-5658347-700_700.jpg

Iar cealalta intrebare este ... se merita amplificatorul ?! gen 35w -> 65w + filtru de bass incorporat ?

Multumesc anticipat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Big

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

• Big

Big 1 postare

salut, in primul rand clar nu ai citit regulamentul, in al 2-lea "audio pe tuburi" nu se refera la tuburi de bas, subwoofere sau altele ce au in nume "tub". in aria unde ai postat scrie clar "vintage (adica lucruri VECHI, facute odinioara) " si se refera strict la tuburi electronice adica "lampi".si daca tot ti-am raspuns, parerea mea este ca arunci banii de pomana pe ampliful ala, e plin internetul de "statii" de la 100 la cati roni vrei tu ca sa te opresti la SAL... mi-au trecut cateva amplifuri gen ala din link prin mana si crede-ma, sunt niste pocnitori veritabile. cat despre siguranta care se monteaza pe cablul de alimentare ce vine de pe borna plus a bateriei, aia nu e pt amplif neaparat, e pentru traseul pe care il strabate de la amplif la baterie, daca ajunge sa fie sectionat de ceva metalic ce are legatura cu caroseria masinii sigur vei lua foc in masina.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări