spinach Postat Februarie 6, 2012 Partajează Postat Februarie 6, 2012 Salutam,Am o camera fota , la care i-am scos senzorul CDD , l-am pus la loc si nu mai merge ! Nu stiu din ce motiv nu mai merge ; poate am supraincalzit senzorul , poate am intrerupt un circuit , etc . Nu pot sa imi dau seama pentru ca nu stiu nici o conexiune la cei 20 pini ai senzorului .Am gasit informatii despre un singur senzor de 7.18 mm diagonala si 4.44 Mb , respectiv ICX498Din pacate nu am gasit datascheetul la acest circuit ; doar citeva informatii . Poate aveti ceva idei de progres. Link spre comentariu
Kuki Postat Februarie 7, 2012 Partajează Postat Februarie 7, 2012 "Am o camera fota "Zi modelul , poate avem vreuna defecta... Link spre comentariu
spinach Postat Februarie 7, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2012 camera este HP M407pe senzor scrie cam asa 98QA25V4MMdatele ar fi utile sa verific functionare senzor ; senzorul are 20 de pini cu 1.0 mm intre pini ; cablajul este dublu placat , cu treceri metalice ; Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum