vlad_2770 Postat Februarie 11, 2012 Partajează Postat Februarie 11, 2012 Este bine sa precizam de la inceput niste limite sau niste repere. SPL-ul la un concert de camera live, sau o chitara clasica este x dB la o orga de catedrala este y dB unde y > x. Totusi noi dorim nu numai o reproducere cat mai fidela ci si la acelasi intensitate sonora ca in realitate deci nu cred ca nimeni doreste sa auda un contrabas la 120dB. Poate la manele nu se urmareste fidelitatea si intensitatea sonora, acolo probabil cu cat mai mult = cu atat mai bine. Din ce am vazut in link-ul ala Hans Kortenbach asculta la un volum cat mai apropiat de realitate. Putea sa dea mai tare dar ... nu doreste sa "auda si vecinii" ce are el in casa. Am ingrosat partea dintr-un mesaj cu care sunt de acord: Pe de alta parte, daca vrei sa asculti concerte de camera, viori, violoncel, chitara clasica, etc.... probabil ca aceasta abordare sa aduca niste surprize placute. ahegyes nu este un guru dar a intrat de ceva ani in "hora boxelor" are cateva proiecte prezentate pe site-ul personal, a mai facut cred si la prieteni cate ceva si el a acceptat totusi ideea ca nimic nu este batut in cuie. Aseara am fost la un prieten, sa facem un setup la un amplificator care avea consum din retea 800W, si l-am auzit la 75% din putere... ihm, ihm, se poate si mai bine. Mai bine insemnand mai tare ??? Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 11, 2012 Partajează Postat Februarie 11, 2012 Mai bine insemnand mai tare ???Un raspuns la intrebarea ta este: "Best Audiophile Voices VII"Si ai sa intelegi de ce sa ai asa ceva, nu inseamna a fi cocalar, si a-ti dori sa asculte si vecinii odata cu tine;Dual Mono / Dual Chassis - Ultimate Reference Power AmplifierCustom anodized metal work, solid cherry wood, 16 coats of piano lacquer350 Watts @ 8 ohms, 700 Watts @ 4 ohms115 dBA3Hz - 200kHz ± 3 dB< 0.17% @ 350 Watts; 20Hz - 20kHzZero (crosstalk)Perfect timbre, reference level transparency and resolutionsau,Gain : 28dB4 Ohm output power : 2x 400W8 Ohm output power : 2x 200WLoad impedance : 4...16 OhmTHD : 0,005% (10W / 8 Ohm)Damping factor : over 150S/N ratio : over 115dBFrequency response : 5Hz...300Khz (±0 / -1dB)Input impedance : 20kOhm (unbalanced RCA)40kOhm (balanced XLR)Dimensions : 48 x 24,5 x 53cmWeight : 70kg.In fine, discutia a deviat... deci, nu ma intereseaza acel tip de incinta, nu mi l-as achizitiona niciodata! PUNCT! Link spre comentariu
liviu Postat Februarie 11, 2012 Partajează Postat Februarie 11, 2012 http://www.pcpaudio.com/pcpfiles/doc_al ... absorbente Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 12, 2012 Partajează Postat Februarie 12, 2012 Ca exemplu, la 60Hz, la 20grd, lungimea de unda este 5.7236m, deci, se formeaza unde stationare intr-o camera de locuit, maricica, nu intr-o incinta... ca tot eram cu calculatorul in fata, dintr-o alta discutie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum