Vizitator rares777 Postat Februarie 6, 2012 Partajează Postat Februarie 6, 2012 Buna, am gasit o diagrama cu un amplificator si m-am hotarat sa o pun in practica , problema e ca diagrama are 2 desene unul este circuitul amplificatorului in sine iar al 2-lea este a filtrului pt sursa (baterie 9v). Problema mea, este ca nu sunt sigur cum sa le combin pe placa PCB , am atasat prima data schema cu ele separat iar dupa, urmeaza un desen care arata cam cum banuiesc eu ca va trebui sa fac legaturile pe placa. Va rog sa imi spuneti dk procedez bine sau in caz contrar, cum ar trebui sa fac legatura intre:baterie, schema filtrului si circuitul AMP.Multumesc anticipat. Link spre comentariu
leoncris Postat Februarie 6, 2012 Partajează Postat Februarie 6, 2012 Ce filtru sa pui la o baterie de 9V ?Alimenteaza ... direct. Link spre comentariu
Vizitator rares777 Postat Februarie 6, 2012 Partajează Postat Februarie 6, 2012 Este un amplificator foarte sensibil.... ma poate, intr-adevar, ajuta cineva ? Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 6, 2012 Partajează Postat Februarie 6, 2012 Posteaza schema amplificatorului sa vedem ce are asa deosebit. Link spre comentariu
leoncris Postat Februarie 6, 2012 Partajează Postat Februarie 6, 2012 Filtrul se monteaza in cazul utilizarii unei SURSE externe , nu si in cazul unei baterii.Mama ei de ... Link spre comentariu
Vizitator rares777 Postat Februarie 6, 2012 Partajează Postat Februarie 6, 2012 Imi pierd speranta vazand cum ,de fapt, nimeni nu ma ajuta :( Link spre comentariu
Vizitator rares777 Postat Februarie 7, 2012 Partajează Postat Februarie 7, 2012 problema rezolvata Link spre comentariu
leoncris Postat Februarie 7, 2012 Partajează Postat Februarie 7, 2012 Poate ne spui si ... CUM ?Sunt curios ce paraziti poate induce o baterie de 9V. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum