Vizitator linuxva Postat Februarie 6, 2012 Partajează Postat Februarie 6, 2012 Salut pe toata lumea , poate aveti idee despre ce este vorba : alte pareri despre asta : part 1 part2 chiar functioneaza chestia asta ? daca da ...aveti ceva mai multa informatie ? mersi anticipat Vali Link spre comentariu
one Postat Februarie 15, 2012 Partajează Postat Februarie 15, 2012 In al doilea film cred ca este exact principiul de functionare al unui alternator.Variatia intensitatii unui camp magnetic genereaza o tensiune electromotoare in circuit (in cazul nostro bobina care alimenteaza led-ul). Nu vad nimic fantastic.Faptul ca ataseaza un magnet pe care il inverseaza uneori nu schimba prea mult situatia, oricum este mai importanta viteza de variatie decat intensitatea medie.Primul film mai mult mi-a creat intrebari decat raspunsuri. Ce face cu bateria aceea de 12V? E un motor? Inteleg ca e un motor care consuma foarte putin dar nici nu actioneaza nimic.Dacal se vrea un generator "free-energy", ar fi trebuit sa arate tot, in sensul sa fie transparent si sa aprinda un bec.Mie mi se pare o pacaleala. Mai sunt si alte filme asemanatoare. Daca cineva gaseste unul cu adevarat interesant sa puna un link dar pana acum nu am vazut nimic cu adevarat captivant. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum