Traxxx Postat Februarie 6, 2012 Partajează Postat Februarie 6, 2012 NU stiu daca intereseaza pe cineva idiotenia mea de am ajuns sa fac asa o gresala dar sper ca va intereseze.Vroiam sa pun radiator la un procesor de la router care se incalzeste destul de tare si la viteze mari "pica", eh si ce am zis dau 2 gau aici pe zona cu masa(-) si pe cealalta parte inca 2 si trag 2 sarme si tin radiatoru pe procesor...dupa ce dau primele 2 gauri vad ca pe cealalta parte sunt trasee :cry: imi cazuse ceru in cap de nervi , dupa o pauza de nervi am scos web-microscopu si am trecut la treaba...Chestii folosite: letcon drept, flux, ac de masina de cusut ca il poti tine mai bine in mana,o penseta smd si litza foarte subtire care o am de la fire de casti, au un fel de litzwire nu doar un singur fir. "[ youtube ][ /youtube ]">> de ce nu merge?? Link spre comentariu
Eusebiu Angelescu Postat Februarie 6, 2012 Partajează Postat Februarie 6, 2012 ....ati avut norocul ca nu a fost in 3...n straturi cablajul Asta imi aduce aminte de o faza care a circulat pe net...cu un tip care a vrut sa prinda un radiator in placa de baza....cu suruburi ....rezultat ...no boot etc. ...pana la urma a "reparat-o cu ciocanul de 5 kg"PS: in practica curenta se zice ce defectele provocate sunt cel mai greu de depanat.... Link spre comentariu
Traxxx Postat Februarie 6, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2012 Va radeti aa , eh paguba nu era, era mai ok daca se strica singur si nu sa il stric eu , asta e macar stiu sa fac si asa ceva cand va fi nevoie Link spre comentariu
danb1974 Postat Februarie 6, 2012 Partajează Postat Februarie 6, 2012 Exista de exemplu scoci dublu termoconductor sau adeziv termoconductor. Intr-o placa din asta nu dai gauri.Odata am gasit niste coolere de 4x4cm la care radiatorul avea deja pe el scoci din asta Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 6, 2012 Partajează Postat Februarie 6, 2012 Daca era multistrat Mie mi-a venit unul la reparat cu o placa multistrat dupa ce daduse gauri in ea .Buna de aruncat la gunoi. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 6, 2012 Partajează Postat Februarie 6, 2012 Bravo! Nici nu ştiu pentru ce să te felicit mai intâi, pentru găuri sau pentru reparaţie?!? Link spre comentariu
Traxxx Postat Februarie 6, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2012 Acum ma certati toti Stiu ca exista si alte metode.Cat despre cablaj am studiat sa nu fie cu mai multe straturi dar nici eu nu inteleg cum de nu m-am uitat acolo....graba... Link spre comentariu
salsa Postat Februarie 6, 2012 Partajează Postat Februarie 6, 2012 Ai facut mare arta acolo "chinez batran"Pacat ca n-ai aratat in final cum clipocesc luminitele. Eu la prima vedere am inteles ca nu merge. de ce nu merge?? Si eu aplic metoda la cablaje exfoliate, daca nu-i prea tare carbonizata placa. Dar mai nou caut doua puncte solide de pe traseu (de obicei gauri de trecere daca sunt) si pun fir izolat. Ei, batranatea, lenea... pana la urma si vederea... Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Februarie 7, 2012 Partajează Postat Februarie 7, 2012 la noi in maramures este o vorba cine nu are ce lucra ori rastoarna casa sa faca alta ori ia nevasta si face copiifelicitari pentru reparatie ce pot sa zic munca de chinezoi batran care nu se uita unde calca cine nu beleste ochi ?sti ce pateste ? Link spre comentariu
Traxxx Postat Februarie 7, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2012 Folositi un webcam, ii mai scoateti din lentile si filtru ir, ii adaugati 2 leduri ir pt lumina si gata, urmeaza focalizarea care invarti de obiectiv, eu la ea am lucrat....daca stateam cu ochii ma dor peste un timp, si asa e mai bine la pc :)Multumesc de aprecieri...chiar daca am facut o asa greseala...nu am renuntat la placa Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum